Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα βρίσκει δουλειά – Πλεονέκτημα στη δίκη

Χamos

Φαίνεται πως η Ασημίνα προσαρμόζεται για τα καλά στη νέα της ζωή στο Διαφάνι, με μία καλή δουλειά να την περιμένει, στις Άγριες Μέλισσες.

Η πρωταγωνίστρια, έχοντας φύγει από το σπίτι των Σεβαστών, βρίσκει ξανά τον παλιό της εαυτό. Έρχεται κοντά με τις αδελφές της, αλλά και τις παλιές καλές της φίλες. Αρχίζει να εκτιμά τα μικρά και καθημερινά πράγματα στη ζωή, μακριά από τον Νικηφόρο.

Στόχος της είναι να μαζέψει αρκετά χρήματα, για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι δικό της. Δε μπορεί να μένει άλλο με την Ελένη και την Δρόσω, από τη στιγμή ειδικά που η Ελένη παντρεύτηκε και ζει σε αυτό το σπίτι με τον Λάμπρο. Έτσι, η Ασημίνα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που δόθηκε στην γλυκιά της Ουρανία, για το καλό όλων.

Η Ουρανία, μετά την συμφωνία που έκανε με τον έμπορο, άρχισε να πετάει στα σύννεφα. Οι εργαζόμενες στην μπουτίκ έπιασαν αμέσως δουλειά, στις Άγριες Μέλισσες, όπως και η Ασημίνα με την Δρόσω. Η Ασημίνα επέστρεψε στην παλιά της θέση, δίπλα στην δασκάλα της, την Ουρανία. Πιάνει τα υφάσματα και μεγαλουργεί, παίρνοντας ένα πολύ καλό ποσό.

Αυτό την βοηθά και στη δίκη, από τη στιγμή που ο Νικηφόρος είναι άνεργος, ενώ οι αδελφές Σταμίρη εργάζονται τακτικά, στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό δείχνει στους ενόρκους πως πράγματι είναι αδελφές με καλές σχέσεις, συνάδελφοι και μητέρες που λατρεύουν το παιδί τους. Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα και για τις δύο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης »

Χamos

ΘΕΜΑ: Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ με 14 ντέρμπι χωρίς νίκη για την ΑΕΚ

Χamos

Survivor Trailer 26/4 Spoiler: Η παρακαταθήκη του Άλεξ και μια περίεργη μάχη ασυλίας!