Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Αγορίτσα μετακομίζει στην Λάρισα

Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα μετακομίζει στην Λάρισα

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που μας άγγιξαν πολύ. Ίσως η πιο καλή και γλυκιά ηρωίδα του Διαφανίου. Η Αγορίτσα συνεχίζει δυναμικά στις Άγριες Μέλισσες, με την ίδια να μετακομίζει στην Λάρισα. Άλλωστε, στην τελευταία σκηνή, το σπίτι των Σεβαστών διαλύθηκε. Εκείνη επέστρεψε και είδε το αρχοντικό στο οποίο μεγάλωσε, κατεστραμμένο.

Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα μετακομίζει στην Λάρισα

Έτσι, στα νέα επεισόδια της σειράς, η αγαπημένη μας Αγορίτσα θα οδηγηθεί στη Λάρισα, χωρίς να κλείνει την πόρτα στο Διαφάνι. Όλοι θα ρωτούν για εκείνη, καθώς είναι μία ηρωίδα αγαπημένη, παρόλο που ήταν μέλος της οικογένειας των Σεβαστών.

Όπως δήλωσε η Μαρία Αντουλινάκη σε συνέντευξή της στο TV24, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Η ίδια θα βρίσκεται στο νέο σπιτικό του Δούκα και της Μυρσίνης, με τις επισκέψεις της στον Κωνσταντή και στον Νικηφόρο να είναι τακτικές. Θα είναι ο συνδετικός τους κρίκος που θα προσπαθεί να φέρει την συμφιλίωση ανάμεσα σε γονείς και παιδιά. Όπως δήλωσε και η ίδια χαρακτηριστικά:

“Η Αγορίτσα θα είναι τρόπον τινά ο συνδετικός τους κρίκος. Εκείνη τα έχει καλά με όλους. Δε της κλείνει κανείς την πόρτα. Αυτός ο κύκλος θα είναι πολύ διαφορετικός από τον πρώτο και τον δεύτερο, από γραφής σεναρίων. Μπαίνουμε στη χούντα, αλλάζουν οι άνθρωποι, το τρόπος που εκδηλώνονται…”

Η Αγορίτσα, λοιπόν, θα βρίσκεται στη Λάρισα, στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τις ανατροπές να είναι πολλές. Το σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης θα είναι βυθισμένο στην θλίψη και στην απόγνωση. Όλα έχουν αλλάξει…

 

funny

Ανέκδοτο: Ραντεβού με τον οδοντίατρο ..! Τρελό γέλιο

sports

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Η Λασίτσκενε πήρε το πολύτιμο που της έλειπε!