Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Βασιλώττος: Είχα σχέση με την αδερφή της Βίλλυ από το Masterchef 5

Ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκς στη Φωλιά των Κου Κου κι αποκάλυψε την γνωριμία του με τη Βίλλυ Σέργη από το Masterchef 5, αφού διατηρούσε σχέση με την αδερφή της τη Βίνα.

Άγριες Μέλισσες – Γιάννης Βασιλώττος: «Είχα σχέση με την αδερφή της Βίλλυ από το Masterchef 5».

«Με την αδερφή της Βίλλυς, τη Βίνα, είχαμε σχέση. Ήταν η κοπέλα που με έβαλε και στη διαδικασία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στον χώρο της υποκριτικής. Δεν είμαστε μαζί. Χωρίσαμε πριν από 3-4 χρόνια αγαπημένα και ειρηνικά. Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπώ.

Έχουμε συνεργαστεί γιατί κι εκείνη είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Τους αγαπώ. Έβλεπα τη Βίλλυ στο Masterchef 5. H Βίλλυ είναι πολύ ντροπαλή και δε μου είχε πει για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρικής»

Σε παλιότερη συνέντευξη στο The 2Night Show μάλιστα, είχε αναφερθεί στη Βίνα Σέργη

«Ήμουν σε μουσικό γυμνάσιο και Λύκειο. Οι γονείς μου καμμία σχέση με τη μουσική. Ήμουν φάλτσος και δε με παίρνανε πουθενά, σε ομάδες στο σχολείο! Τελειώνω το σχολείο πάω στρατό και αρχίζω να δουλεύω πρωί στην οικοδομή και το βράδυ διανομές. Και λέω κάποια στιγμή γιατί να δουλεύω; Λέω στη μάνα μου φεύγω πάω στην Αθήνα να γίνω τραγουδιστής. Πήγα σε ένα μουσικό εργαστήρι.

Κάποια στιγμή όμως γνώρισα μια κοπέλα, τη Βίνα τη Σέργη, γίναμε ζευγάρι και ήταν αυτή που με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός. Θα την ευγνωμονώ για πάντα! Εγώ να φανταστείς μέχρι τα 23 δεν είχα πάει ούτε θέατρο. Πάω στη Δραματική Σχολή και τελικά συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν που ήθελα να κάνω να γίνω ηθοποιός!»

Διαρροή – Spoiler για το Survivor 16/06: Αυτό είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που θα διεκδικήσει 100χιλιάδες ευρώ

μπηκε στον μηνα της

Χριστίνα Μπόμπα: Μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και το γιορτάζει χορεύοντας ξέφρενα