Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος πηγαίνει στο Παρίσι για να σωθεί

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος στο Παρίσι για να σωθεί

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς! Ο μικρός Σέργιος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, με ένα ταξίδι στο Παρίσι να είναι καθοριστικό για τον ίδιο, αλλά και για την υπόθεση! Η νέα σκληρή πραγματικότητα αλλάζει το Διαφάνι, αλλά και τους πρωταγωνιστές της σειράς.

 

Ο φόβος τους κυριεύει! Κανείς δεν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή πολιτική κατάσταση. Οι εξορίες ξεκινούν, οι απαγορεύσεις βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων. Η Ασημίνα υποφέρει στην σκέψη πως το παιδί της θα κινδυνεύσει. Μαζί με την Δρόσω, αλλά και με τον Νικηφόρο, αποφασίζουν να βοηθήσουν τον μικρό να ζήσει ελεύθερος, μακριά από αυτόν τον εφιάλτη.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers για τις Άγριες Μέλισσες, ο μικρός Σέργιος θα οδηγηθεί στο Παρίσι, κοντά στην αγαπημένη του θεία, την Πηνελόπη. Η ίδια σπουδάζει νομική και είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Διαφάνι, για να πάρει το αίμα της πίσω.

Στα πρώτα επεισόδια, ο μικρός θα κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι, μένοντας κάποιες μέρες μαζί της.

Οι πρωταγωνιστές θα κληθούν να βιώσουν τον δικό τους Γολγοθά. Με βάση τα όσα έχουν γραφτεί έως τώρα, ο αποχωρισμός αυτός θα είναι σκληρός. Ωστόσο, δε θα κρατήσει για πολύ.

Υπάρχει πιθανότητα ο μικρός να επιστρέψει σύντομα στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Όσον αφορά στο τέλος της σειράς, καστινγκ γίνονται για να βρεθεί ο ηθοποιός, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον μικρό Σέργιο ενήλικο! Πράγματι, η τελευταία σκηνή θα …

δείξει τον Σέργιο να επιστρέφει στο Διαφάνι, σε μεγαλύτερη ηλικία, εξιστορώντας όλα όσα είδαμε στην αγαπημένη του.

 

funny

Ανέκδοτο: 2 μαμάδες γνωρίζονται και συζητούν για τις κόρες τους …! Τρελό γέλιο

stefanow tsitsimpas

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα μας