Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Νέος θάνατος θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Νέος θάνατος θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Νομίζατε ότι τελειώσαμε με τους θανάτους στο Διαφάνι;Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Νέος θάνατος θα συγκλονίσει το Διαφάνι

Μπορεί στα τελευταία δέκα επεισόδια του δεύτερου κύκλου των «Μελισσών» να είδαμε να πεθαίνουν ο Αλέξης Γραμματικός, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης ο Μιλτιάδης και η Ανέτ αλλά από ό,τι φαίνεται θα υπάρξει κι άλλος ένας θάνατος που θα στεναχωρήσει πολύ τους λάτρεις της σειράς.

Η μητέρα του Προύσαλη, η Δέσπω, που είναι εκεί για να συμβουλεύει όλους τους κατοίκους του χωριού και να βοηθά με το αστυνομικό της δαιμόνιο να εξιχνιαστούν οι φόνοι θα πεθάνει.

Η αγαπημένη Αλίκη Αλεξανδράκη που υποδύεται τη Δέσπω θα συμμετέχει στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, αλλά ο ρόλος της ολοκληρώνεται.

Θυμίζουμε ότι ο τρίτος κύκλος καταγράφει ιστορικά την περίοδο της Χούντας, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε το χωριό να διχάζεται για ακόμη μία φορά και τους αριστερούς, δηλαδή τον Λάμπρο, τη Λενιώ, τον Προκόπη και τον Φανούρη να εξορίζονται στη Λέρο.

Ο ρόλος του Προύσαλη λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος, αφού θα προσπαθήσει να φέρει την ισορροπία στο χωριό. Δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι πάντα εφικτό και δεν θα έχει δίπλα του τη μητέρα του για να τον βοηθάει στα δύσκολα.

Οι ηθοποιοί της σειράς προς το παρόν κάνουν τις διακοπές τους, γιατί στις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου που θα αρχίσει να προβάλλεται το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

 

καιρος

Καιρός: Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη ο άστατος καιρός

Ράγισε καρδιές το αντίο της Κατσαφάδου στη μητέρα της, Χριστίνα Βαρζοπούλου