Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Μία έντονη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές

Spoilers

Ο Μελέτης και η κόρη του Ακύλα, η Κορίνα, θα έρθουν πολύ κοντά, στις Άγριες Μέλισσες. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ο Μελέτης θα δείξει εντυπωσιασμένος από τη νεαρή κοπέλα, η οποία ετοιμάζεται για μια νέα αρχή στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Μία έντονη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές

Η Στέλλα Ψαρουδάκη θα υποδυθεί την 20χρονη Κορίνα, η οποία θα γοητευτεί πολύ από τον βοηθό του πατέρα της. Το πρώτο φλερτ θα ξεκινήσει, με τον ερωτισμό να εκτοξεύεται στη συνέχεια των επεισοδίων. Όλα αυτά, όσο ο μεγάλος έρωτας του Μελέτη βρίσκεται στο Παρίσι…

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη σχέση εξάρτησης, στις Άγριες Μέλισσες. Θα γίνουν ένα, με τις ερωτικές σκηνές να είναι αμέτρητες. Για πρώτη φορά θα δούμε τον Μελέτη να έχει έντονα συναισθήματα για άλλη γυναίκα.

Η Πηνελόπη τον απέρριψε κι έκλεισε την πόρτα πίσω της. Ο Ακύλας θα εγκρίνει τη νέα αυτή σχέση, με τους αρραβώνες να ετοιμάζονται. Μία μικρή γιορτή στο σπίτι της οικογένειας Μεγαρίτη, η οποία θα σχολιαστεί αρκετά.

Φυσικά, δε θα συμπαθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας τον Μελέτη. Η Κορίνα, όμως, δε θα κάνει πίσω. Θα τον ερωτευτεί παράφορα, σε σημείο να παλέψει για να τον κρατήσει κοντά της.

Η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι και όλοι θα διχαστούν. Ο νέος έρωτας, όμως, θα έχει ήδη φουντώσει. Το πάθος είναι ασυγκράτητο των δύο νεαρών πρωταγωνιστών. Από τις σχέσεις που θα μας απασχολήσουν αρκετά στον τρίτο κύκλο…

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Τι έγραψαν οι κάμερες το μοιραίο βράδυ

Spoilers

ΡΑΕ: Διαδικτυακή εφαρμογή σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος