Αγριες μέλισσες Γ κύκλος: H αρχή

Αγριες μέλισσες Γ κύκλος: H αρχή

Καθώς ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Αγριες μέλισσες Γ κύκλος: H αρχή

Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.

Επιπλέον, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Η προσέγγιση της ιδιαίτερα φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς των «Αγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας.

«Θα συμβούν πράγματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση»
Καλεσμένος στο Πρωινό, ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, αποκάλυψε και κάποια ακόμα από όσα έρχονται στη σειρά φέτος και την επόμενη σεζόν.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή.

Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021» είπε ο Λευτέρης Χαρίτος για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ.

Νίσυρος: Ασθενής σεισμική δόνηση 4.2 Ρίχτερ

Νίσυρος: Ασθενής σεισμική δόνηση 4.2 Ρίχτερ

Σερβία: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του εμβολίου «Sputnik V»

Σερβία: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του εμβολίου «Sputnik V»