Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ένα γκέι ζευγάρι θα δημιουργηθεί στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ένα γκέι ζευγάρι θα δημιουργηθεί στο Διαφάνι

Μια ερωτική τρυφερή ιστορία, έρχεται στο Διαφάνι, για να ταράξει τις ισορροπίες. Ένα γκέι ζευγάρι θα δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες, τραβώντας την προσοχή των κατοίκων και εκτοξεύοντας την αγωνία των τηλεθεατών.

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Ένα γκέι ζευγάρι θα δημιουργηθεί στο Διαφάνι

Σε μία εποχή δύσκολη, όπως αυτή που θα οδηγηθούμε στα νέα επεισόδια, ένα τέτοιο γεγονός δεν ήταν αποδεκτό. Οι δύο πρωταγωνιστές που θα έρθουν κοντά θα πιεστούν πολύ, θα πονέσουν, θα ρισκάρουν…

Δύο νέοι χαρακτήρες θα αφεθούν στο πιο όμορφο συναίσθημα του κόσμου, στον έρωτα. Σε έναν έρωτα καταδικασμένο, σε έναν έρωτα που θα προκαλέσει την οργή ορισμένων πρωταγωνιστών. Σε έναν έρωτα που θα ταλαιπωρήσει πολλούς… Ποιοι θα έρθουν κοντά, στα νέα επεισόδια; Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα γκέι ζευγάρι θα παρασυρθεί στα δίχτυα του έρωτα, στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Μία ιστορία που κανείς δεν περίμενε, έρχεται για να ενταχθεί, ανάμεσα στις άλλες.

Άλλωστε, νέοι πρωταγωνιστές εισβάλλουν στον τρίτο κύκλο, επηρεάζοντας σημαντικά την υπόθεση της ιστορίας μας. Παρόλο που ακόμη δεν είναι γνωστό ποιοι πρωταγωνιστές θα γίνουν ζευγάρι, όλες οι πιθανότητες τείνουν στις δύο νέες – δυνατές προσθήκες. Ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη και ο αδελφός της Σοφούλας, ο Θανασάκης, είναι δύο νεαρά παιδιά, από αυστηρές οικογένειες. Αυτό που είναι γνωστό, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι πως το γκέι αυτό ζευγάρι θα δεχτεί τεράστιο πόλεμο, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, άλλωστε, δε θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Αντίστοιχα, ο Τόλιας ζει για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε θα δούμε αυτό το ζευγάρι, είτε κάποιο άλλο, οι αντιδράσεις θα είναι πάρα πολλές. Η υπόθεση θα αλλάξει σημαντικά, ενώ τα γεγονότα δε θα αργήσουν να χτυπήσουν και την πόρτα των αδελφών Σταμίρη. Ένα ακόμη νέο ζευγάρι που θα δημιουργήσει αναστάτωση στο χωριό, θα είναι και ο Μελέτης με την Κόρινα (κόρη Ακύλα).

Όπως και να έχει, οι νέοι πρωταγωνιστές της σειράς θα εκτοξεύσουν τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, σε μία περίοδο, όπου ο ανταγωνισμός στην μυθοπλασία είναι τεράστιος.

Spoilers

Μαρία Ολυμπία – Πέρεγκριν Πίρσον : Ο γάμος πλησιάζει

Spoilers

Εκεί που τελειώνουν τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής, αρχίζει το Game Of Chefs!