Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Μια δυνατή φιλία θα κλονιστεί … δύο φίλοι χωρίζονται

Άγριες Μέλισσες Γ' Κύκλος: Δύο φίλοι χωρίζονται

Μία πολύ δυνατή φιλία διχάζεται και… διχάζει! Ο τρίτος κύκλος φέρνει τη μία ανατροπή, μετά την άλλη. Δύο πολύ καλοί φίλοι θα έρθουν αρκετές φορές σε διαφωνία. Ο Άγγελος και ο Μπάμπης, το δυνατό αυτό δίδυμο, θα χωριστεί στα επόμενα επεισόδια, στις Άγριες Μέλισσες.

Οι δυο τους θα περάσουν δύσκολα με τη νέα πολιτική κατάσταση, με τα τελευταία Spoilers να θέλουν τον Μπάμπη εξόριστο στη Λέρο. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, η δράση του νεαρού θα είναι αρκετά επικίνδυνη, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συγκατοίκους του. Άλλωστε, κανείς δε μπορεί να σκεπάσει το επαναστατικό του πνεύμα.

Ο Άγγελος και ο Προύσαλης θα προσπαθούν μανιωδώς να διατηρήσουν τις ισορροπίες στο Διαφάνι. Αυτό θα φέρει πολλές δυσκολίες, αλλά και ρήξεις ανάμεσα σε εκείνους και τους συγχωριανούς τους. Τα όργανα της τάξης θα πρέπει να υπακούν νόμους, τους οποίους δεν υποστηρίζουν.

Ο Μπάμπης και ο Άγγελος θα διχαστούν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο πρώτος θα θελήσει να επαναστατήσει, θα πηγαίνει κόντρα σε ανωτέρους και αρχές, θα αντιμιλάει και θα καταστρώνει επικίνδυνα σχέδια.

Ο δεύτερος θα παλεύει για να επιβάλλει την ηρεμία στο χωριό, για το καλό όλων. Με βάση τα τελευταία Spoilers, οι σχέσεις τους θα περάσουν από σαράντα κύματα. Φυσικά, αυτό που τους συνδέει είναι πολύ δυνατό. Αυτό που θα τους χωρίσει πραγματικά, θα είναι η εξορία.

Ο Μπάμπης θα φύγει στη Λέρο, μαζί με τον Λάμπρο και τον Προκόπη. Πίσω θα μείνει ο Άγγελος, συνειδητοποιώντας πως η κατάσταση στο Διαφάνι έχει ξεφύγει.

Μέσα του θα επικρατεί σύγχυση, με την Σοφούλα να τον στηρίζει.

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα, όμως, θα έχουν σκεπάσει το σπιτικό τους…

νοσοκομειο κορωνοιος

Κορονοιός: Βρίζουν την Χριστίνα Κεφαλά ενώ νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο!

Spoilers

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Κοινή έξοδος μετά το τέλος του Survivor