Άγριες Μέλισσες: Φρούριο το σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Φρούριο το σπίτι των αδελφών Σταμίρη

Η Μυρσίνη διάβασε το βιβλίο και η κόλαση ξεκινάει. Μία εβδομάδα με συγκλονιστικά επεισόδια που θα καθηλώσουν. Μία εβδομάδα που θα κλείσει έναν κύκλο ιστοριών που βασανίζει τους χαρακτήρες καιρό τώρα. Η Μυρσίνη ετοιμάζει το επόμενό της χτύπημα και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη για να τις ειδοποιήσουν για όσα θα ακολουθήσουν, στις Άγριες Μέλισσες. Την ίδια στιγμή πλησιάζουν την μητέρα τους, προσπαθώντας να την συνετίσουν. Φυσικά, η Μυρσίνη δεν ακούει κανέναν. Αντιθέτως, εκνευρίζεται όλο και περισσότερο. Τα ίδια της τα παιδιά στηρίζουν τις φόνισσες.

Η νύχτα είναι έτοιμη να βαφτεί με αίμα. Σε αυτό θα συμβάλλουν και οι Αβάντες, καθώς άτομα της οργάνωσης θα ακολουθήσουν τις επιθυμίες της Μυρσίνης Σεβαστού. Τα γύρω χωράφια θα πάρουν φωτιά, με τις φλόγες να πλησιάζουν και τις “φόνισσες” του Διαφανίου.

Το σπίτι, ωστόσο, έχει μετατραπεί σε φρούριο, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος, ο Λάμπρος και ο Μιλτιάδης το προστατεύουν όσο μπορούν. Μένουν εκεί με βάρδιες και περιμένουν την κίνηση των Σεβαστών. Μόνο που η Μυρσίνη δε γνωρίζει τίποτα για αυτό. Δεν ξέρει πως μέσα βρίσκονται τα παιδιά της.

Η μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει…

Ο ουρανός γίνεται μαύρος και η επόμενη μέρα είναι πολύ διαφορετική.

Χamos

8 Λέξεις εξελίξεις: Χρέη και οικονομικές δυσκολίες για τον Οδυσσέα

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Μυρσίνη θα τα διαλύσει όλα

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις: Η Μυρσίνη θα τα διαλύσει όλα