Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Πέτρος κινδυνεύει με εξορία – Τι έχει γίνει;

Άγριες Μέλισσες

Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος από την απώλεια του Βαρουξή και τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Πολύ σύντομα, ο Ζάχος θα ενημερωθεί για την απώλεια της μητέρας του, ενώ η συγκεκριμένη βόμβα θα χαρακτηριστεί ως “τρομοκρατική επίθεση”.

 

Μετά τα τελευταία, δύσκολα γεγονότα, ο Ζάχος παραμένει στο νοσοκομείο, όσο ο Πέτρος βρίσκεται κρυμμένος, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ζάχος προσπαθεί να συνέλθει, με τους γιατρούς να μη φαίνονται σίγουροι για το εάν θα καταφέρει να περπατήσει ξανά…

Για να καταφέρει να γλιτώσει τη σύλληψη, ο Πέτρος θα κρυφτεί στο Σταμιρέικο, ο Ζάχος, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, στις Άγριες Μέλισσες. Τον θεωρεί υπεύθυνο για το κακό που έγινε και ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Ζάχος και Πέτρος ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, με τον πρώτο να απειλεί πως θα φωνάξει την αστυνομία! Θέλει να τον δει στη φυλακή, πιστεύοντας πως μόνον έτσι θα εκδικηθεί για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο Πέτρος θα τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο, με την ελπίδα να τον κοιτάξει στα μάτια, να του μιλήσει. Ο Ζάχος δε θα κρατήσει την ψυχραιμία του. Κατηγορεί τον ίδιο, αλλά και τον εαυτό του για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Πιστεύει πως εάν δεν είχε μπλέξει με την οργάνωση, τίποτα από αυτά δε θα είχε συμβεί.

Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο Πέτρος κινδυνεύει με εξορία. Οι αδελφές Σταμίρη βρίσκονται σε πανικό. Ένας νέος πόλεμος έχει ξεκινήσει μεταξύ τους.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Αθηνά θα αλλάξει σελίδα – Κάνει μια νέα αρχή με τον Ιάκωβο!

Ο «καταγγελλόμενος» σκηνοθέτης του «Σασμού» και η σχέση του με τον Σπύρο Πετρουλάκη (ΦΩΤΟ)