Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος των Σεβαστών

Από τη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου που είχαμε δει τον Βόσκαρη, μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα!

Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου από το παιδικά του5 χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώ5 βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα! Μάλιστα της παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν σαν οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το γεγονός ότι τον σκότωσε τον έκανε να πάρει εκδίκηση από την ίδια για τον χαμό του φίλου του.

Παράλληλα, το μυστικό για την πραγματική του οικογένεια το μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της Ελένης και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να της εξομολογηθεί τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα). «Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή! Σ’ αυτά το κελιά πήρα την πρώτη μου ανάσα! Ήθελε να γεννήσει ένα παιδί μέσα στη φυλακή και να το καταδικάσει! Τη μίσησα», ήταν τα πρώτα του λόγια και όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: «Σκότωσε τον άντρο της σαν του λόγου σου! Ήταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρίο χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο». Όπως έχουμε ήδη δει. ο Σέργιος Σεβαστός. ο πατέρας του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, πήρε μικρό τον Μάνο από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον έχοντας τον πάντα ως προστατευόμενο του. όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του και γιος της αδελφής του. Έτσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντό του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε.

Μετά τη φυλάκιση της Ελένης για έναν φόνο που ποτέ δεν έκανε, ο Σέργιος Σεβαστός ένιωθε απίστευτες τύψεις τόσο για το έγκλημα που της φόρτωσε όσο και για το γεγονός ότι το νόθο παιδί του γεννήθηκε στη φυλακή και μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο. Στη μία και μοναδική συνάντηση του Σέργιου και της Ελένης στη φυλακή, η άτυχη γυναίκα τον παρακάλεσε να προστατεύσει το παιδί της και να προσπαθήσει να του κάνει εύκολη τη ζωή του: «Αφού με πρόδωσες με τον χειρότερο τρόπο, προσπάθησε τουλάχιστον έστω και την ύστατη στιγμή να φανείς άνθρωπος απέναντι στο παιδί σου», τον ικετεύει και ο Σέργιος Σεβαστός την άκουσε και για αυτό πήρε τον Μάνο κοντά του και υπό την προστασία του. Ακόμα και όταν ο Μάνος είχε κατηγορηθεί από μια κοπέλα στα κτήματα των Σεβαστών ότι τη βίασε, ο Σέργιος δεν θέλησε να τον διώξει, ενώ ο Δούκας αναρωτιόταν: «Μα πώς γίνεται να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου! Είναι ένα κτήνος, βίασε μια αθώα κοπέλα». Τότε ο πατέρας του του είχε απαντήσει: «Έχω την ευθύνη του, γιατί του έκανα μεγάλο κακό και πρέπει να του το ξεπληρώσω».

Πίσω στο σήμερα, η συνάντηση του Δούκα και του Βόσκαρη μετά από πολλά χρόνια κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν και κυρίως για τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου. Δεν ξέχασε ποτέ το κακό που έκανε στην άτυχη νεαρή κοπέλα, αλλά ούτε και ο Μάνος ξέχασε ποτέ ότι τον έδιωξε με τις κλωτσιές: «Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ! Όταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Έγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ήμουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μια λέξη: τυχαία! Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο», είχε πει ο Βόσκαρης στον Δούκα και εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Το σοκ γιο τα αδέλφια Σεβαστούς θα είναι μεγάλο καθώς σε ένα και μοναδικό πράγμα που συμφωνούν Δούκας, Μιλτιάδης και Ανέτ είναι πως ο Βόσκαρης είναι ένας κακός, αδίστακτος, βίαιος και αντιπαθής άνθρωπος! Και οι τρεις θα ασκήσουν βέτο στην αναγνώριση του αδίστακτου άντρα ως Σεβαστός ενώ τα νέα θα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου και τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν. Ο Μάνος θα προσπαθήσει παράλληλα με τη δίκη της Ελένης να διεκδικήσει και όσα του αναλογούν ως Σεβαστός. αλλά ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του και εντελώς απρόσμενα και αναπάντεχα στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Μάνο!

Όλα θα ξεκινήσουν όταν κατά τη διάρκεια της δίκης ανάμεσα στην Ελένη και τον Βόσκαρη. η Μυρσίνη θα κληθεί να δώσει το «παρών» για να καταθέσει στο δικαστήριο, μιας και η Ελένη την κατονόμασε ως ηθική αυτουργό των όσων πέρασε στα χέρια του πρώην διευθυντή των φυλακών. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός και ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτή την υπόθεση. Η συνάντηση όμως θα πάρει απρόσμενη τροπή καθώς ο Μάνος θα απειλήσει ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη: «Αν καώ, θα σας πάρω μαζί μου! θα πω όλη την αλήθεια και για τον φόνο του Γιώργη Στομίρη και για την εντολή να σκοτώσω την Ελένη από τη Μυρσίνη», τους λέει. Ο Δούκας αντιδράει: «Δεν περνάνε οι απειλές σου, Βόσκαρη! Κανείς δεν θα σε πιστέψει». «Όταν βάζω έναν στόχο τον πετυχαίνω και το ίδιο θα κάνω αν θελήσω να σας κάψω».

 

 

 

 

Στο μεταξύ, η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Από την άλλη, ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα. Ο Δούκας, που θέλει πάση θυσία να τιμωρήσει τον Μάνο και φυσικά να τον βγάλει από τη μέση, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα έκανε! Να βοηθήσει την Ελένη να δικαιωθεί και να τον κλείσει στη φυλακή με το να της στείλει (κρυφά) την κοπέλα που είχε καταγγείλει για βιασμό τον Βόσκαρη, όταν εκείνος δούλευε στα κτήματα των Σεβαστών! Η κατάθεση της, αν και έχει παραγραφεί, θα είναι καθοριστική για την πορεία της δίκης καθώς η θέση του Μάνου δείχνει να δυσχεραίνει! Ξέρει πως αυτό είναι δουλειά του Δούκα και δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι! Όλα θα βγουν στο φως και ξαφνικό ο Δούκας θα βρεθεί υπόλογος για τον φόνο του Γιώργη Σεβαστού, σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.
tvnea.gr

Survivor

Ξέσπασε στο Survivor ο Αλέξης Παππάς – «Αφού μας έχει ζαλίσει τα αρχ…α»

ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Ο Κιμούλης ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ με την…μητριά της Ναταλίας Γερμανού! Πως περιγράφει την σχέση τους η ίδια! (βίντεο)