Άγριες Μέλισσες spoiler: Το δικαστήριο μαθαίνει πως ο Λάμπρος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία Ορφανίδη

agries melisses spoiler

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια αναμένονται συγκλονιστικά!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες, που καθηλώνει όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση.

 

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, θα δούμε να επικρατεί πανικός στο δικαστήριο με την ομολογία που αναφέρει πως ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του, ενώ ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα.

Θα παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή θα σωπάσει; Στο Διαφάνι η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να την διαλύσουν και το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Ο Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφθάνουν στο χωριό, ενώ μια εντολή θανάτου θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα!

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο φέρνουν οι Άγριες Μέλισσες. Η κατάσταση στο δικαστήριο βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψη της. Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρουν να την πείσουν ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου; Ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη όμως θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός.

Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σ’ εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες.

Spoilers

Ήλιος spoiler: Ο Διοικητής πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκβιαστή του – Ο Χάρης δεν βρίσκει χρήματα για την θεραπεία

Spoilers

Πλοία – ΠΝΟ: Απεργία σε όλα τα πλοία από Παρασκευή 10-12-2021