Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Ακύλας σώζει τον Δούκα από την καταδίκη

Spoilers

Οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες και ανατρεπτικές.

Στα επόμενα επεισόδια μεγάλο ενδιαφέρον θα συγκεντρώσει η δίκη για τη δολοφονία του Θέμελη, με τον Ακύλα να εμφανίζεται σαν φύλακας άγγελος και να σώζει τον Δούκα, ο οποίος φαίνεται πως έχει αρκετούς λόγους για να γλιτώσει τη φυλάκιση.

Μην ξεχνάμε φυσικά πως ο Ακύλας δεν είναι τυχαία στο πλευρό του, μιας και αυτός είναι ο δρόμος για να να συνεχίσει το έργο του.

Κατά τα άλλα, ο Νικηφόρος ξεσπάει έντονα, όμως δεν είναι ο μοναδικός από τα παιδιά του Δούκα που στέκεται απέναντι του, μιας και όλοι έχουν καταλάβει όλα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Τι θα δούμε σήμερα τις Άγριες Μέλισσες!

Απόψε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, θα δούμε τον Νικηφόρο να υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται στη παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο.

Παράλληλα, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα, ενώ η Κορίνα θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει.

Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη, τη στιγμή που ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό.

big brother

Big Brother spoiler: Μεγάλη ανατροπή, δείτε ποια σώζει ο Μιχάλης σήμερα!

Spoilers

Επίθεση με βιτριόλι – Απολογία της Έφης Κακαράντζουλα: Πήρα την ιδέα από τηλεοπτική ζωντανή εκπομπή