Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω μαθαίνει για την σχέση Κωνσταντή και Ζωής

αγριες μελισσες

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια θα βάλουν φρένο στα όποια σχέδια γάμου της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ανατροπές και εξελίξεις θα περιλαμβάνουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» του Sportime είναι εδώ για να σας τα αποκαλύψει όλα.

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα να θυμίσουν τον παλιό καλό τους εαυτό και να βρεθούν ξανά στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση και τα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Μέσα από το Sportime έχετε πληροφορηθεί για το σχέδιο προκειμένου να ξεσκεπαστεί ο Ακύλας, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθεί η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την αγαπημένη του Δρόσω, όμως η παράνομη σχέση που είχε στο παρελθόν με την σύζυγο του Ακύλα, Ζωή Μεγαρίτη είναι ικανή να τινάξει το εγχείρημα του στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV», η σχέση αυτή θα φτάσει στα αυτιά της Δρόσως που θα γίνει έξαλλη με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους.

Μάλιστα, θα δείτε την Δρόσω να κάνει επίθεση στον Κωνσταντή, λέγοντας του πως δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνος μπόρεσε να κάνει σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα.

Εκείνος με την σειρά του, θέλησε να απολογηθεί λέγοντας πως δεν γνώριζε πως ήταν παντρεμένη αλλά ούτε ήξερε την ταυτότητα του συζύγου της, κάτι το οποίο του το αποκάλυψε η Ζωή μετά.

Οι δικαιολογίες όμως αυτές δεν φαίνεται πως έπεισαν την Δρόσω που συνεχίζει να μην δέχεται τα όσα της λέει και στέκεται στο γεγονός πως ο ίδιος συνέχισε να είναι μαζί της μετά από αυτή την αποκάλυψη ενώ δείχνει φανερά ενοχλημένη από το γεγονός ότι συναντιέται στο Διαφάνι μαζί της σαν να μην έγινε τίποτα.

Με αυτόν τον τρόπο, η σχέση των δύο τους θα περάσει για ακόμη μια φορά φουρτούνες, με τον Κωνσταντή να πληρώνει με ακριβό τρόπο την παράνομη αυτή σχέση του με την Ζωή.

Survivor spoiler: Έτσι έκανε 35% το ριάλιτι… peeling και ηλιοθεραπεία στην παραλία – video

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο πρωταγωνιστής έρχεται πάλι στη σειρά