Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο πρωταγωνιστής έρχεται πάλι στη σειρά

αγριες μελισσες

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και τα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψουν την επιστροφή ενός πρωταγωνιστή!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο 3ος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι η σεζόν των ανατροπών και εκτός από εξελίξεις έχει και επιστροφές σύμφωνα με το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να βρει και πάλι τα πατήματα της στην τηλεθέαση της prime time ζώνης και μια επιστροφή έρχεται για να ταρακουνήσει τους πάντες.

Όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, η Δρόσω θα ματαιώσει τον γάμο της με τον Κωνσταντή, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο σίριαλ θα επιστρέψει ο Νίκος Ψαρράς, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Βιολέτας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό «My TV», οι συντελεστές της σειράς φαίνεται πως δεν θέλουν να επαναπαυθούν από την επιτυχία της και ετοιμάζουν εκπλήξεις.

Μια από αυτές αφορά και την επιστροφή του Νίκου Ψαρρά στο Διαφάνι, ο οποίος υποδυόμενος τον Σταμάτη Μαυρουδή είναι αποφασισμένος να φέρει τα πάνω κάτω.

Η επανεμφάνιση του μάλιστα αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος ο ηθοποιός όταν πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει, το Διαφάνι του αρέσει πολύ όπως και ο ρόλος που του έχει ανατεθεί ο οποίος παρότι είναι λίγο τζαναμπέτης, τον έχει αγαπήσει.

Μάλιστα, ο Νίκος Ψαρράς στάθηκε και στο καλό κλίμα που υπάρχει στις Άγριες Μέλισσες, κάτι που ο ίδιος επιζητά στην επαγγελματική του ζωή, μιας και στα γυρίσματα της σειράς βλέπει μόνο αγαπητούς συναδέλφους και φίλους.

Φυσικά, η επιστροφή του στις Άγριες Μέλισσες σηματοδοτεί και την έναρξη μιας σειράς από εξελίξεων στην ζωή της Βιολέτας που πλέον θα δει τον πρώην σύζυγο της να μπαίνει εκ νέου στη ζωή της.

αγριες μελισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω μαθαίνει για την σχέση Κωνσταντή και Ζωής

Spoilers

Στίβος: Η Παναγιώτα Δόση θέλει ρεκόρ το 2022 και χτίζει για το 2023!