Άγριες μέλισσες επεισόδια: Συνεργασία Νικηφόρου με Θέμελη – Η απόφαση που φέρνει τα πράγματα στα άκρα

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Συνεργασία Νικηφόρου με Θέμελη - Η απόφαση που φέρνει τα πράγματα στα άκρα

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Φαίνεται πως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια για τον συνεταιρισμό, όσο ο Δούκας και ο Θέμελης ετοιμάζονται για μία νέα συνεργασία, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες μέλισσες επεισόδια: Συνεργασία Νικηφόρου με Θέμελη – Η απόφαση που φέρνει τα πράγματα στα άκρα

Ο Νικηφόρος προσέγγισε τον Θέμελη, με την βοήθεια του Ιγνατιάδη, με σκοπό να του αντιπροτείνει μία συνεργασία. Στόχος του είναι να αποδυναμώσει τον Δούκα, για να πάρει στα χέρια του πίσω τον συνεταιρισμό.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως ο βιαστής της αδερφής του είναι ο συνέταιρός του. Έτσι, αποφασίζει να συναντηθεί για μία τελευταία φορά με τον Θέμελη, προκειμένου να γίνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πώς ο Νικηφόρος θα καταφέρει να εκδικηθεί τον Δούκα, όσο ο Δούκας κοιτάζει πως θα εκδικηθεί τον Θέμελη;

Η μεγάλη αντιπρόταση
Ο Νικηφόρος πρότεινε στον Θέμελη το διπλάσιο ποσό, από αυτό που θα κέρδιζε από τον συνεταιρισμό, σε συνεργασία με τον Δούκα. Ο Θέμελης θα χρηματοδοτούσε τον Δούκα για να ξεκινήσει το μεγάλο του σχέδιο στις Άγριες Μέλισσες, κάτι που ο Νικηφόρος έμαθε από τον Ιγνατιάδη. Ο Ιγνατιάδης εξ αρχής είχε προβληματιστεί με την στάση του Δούκα, για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο, έστω και τελευταία στιγμή.

Σκεπτικός θα φανεί ο Θέμελης με την πρόταση του Νικηφόρου, καθώς είναι πολύ φιλοχρήματος. Σίγουρα, το διπλάσιο ποσό θα τον ευνοήσει πολύ περισσότερο. Επιπλέον, θα τον κρατήσει και μακριά από τον Δούκα, γεγονός που τον ευνοεί λόγω της Ανέτ. Ωστόσο, ο Δούκας έχει άλλα σχέδια.

Ο Θέμελης εξαφανίζεται – Ο Νικηφόρος σε απελπισία
Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Θέμελης εξαφανίζεται μυστηριωδώς από τις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να χάνει μία ακόμη μάχη. Πίστευε μέσα του πως θα καταφέρει κάποια στιγμή να τον πείσει, παρά τη διστακτική στάση του Θέμελη. Έτσι, ο μικρός γιος του Δούκα, χάνει μία ακόμη μάχη και απευθύνεται στην Ασημίνα.

Ανήμπορος να σηκώσει το μεγάλο αυτό φορτίο της ήττας, ζητάει από την Ασημίνα να φύγουν στο Παρίσι. Η Ασημίνα διστάζει, η απόφαση, όμως, δε θα αργήσει να έρθει.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Το Live News και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε σταθερή, ανοδική τροχιά στο MEGA

«El Diablo» Eurovision 2021: Πιστοί μαζεύουν υπογραφές για την ακύρωση της Κύπρου στη Eurovision