Άγριες Μέλισσες: Οι θάνατοι θα είναι αρκετοί

agries-melisses-spoiler:-fevgei-apo-ti-zoi-ston-trito-kyklo

Μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Ανέτ, όλοι περιμένουν να δουν ήρεμες μέρες στο Διαφάνι. Η απουσία των Σεβαστών, ευνοεί την ησυχία στο χωριό, νέοι χαρακτήρες, όμως, έρχονται για ανατρέψουν τα πάντα. Κάποιοι ηθοποιοί θα μας αποχαιρετήσουν στον τρίτο κύκλο, με το σασπένς να κορυφώνεται. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε πρόσφατα ο Γιώργος Σουξές, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται και οι θάνατοι θα είναι αρκετοί. Η μητέρα του, η γλυκιά Δέσπω θα αποχαιρετήσει τη σειρά, λέγοντας αντίο στον Βασίλη και την Ρίζω της. Άλλωστε, είναι μια γυναίκα σε μεγάλη ηλικία, με τα προβλήματα στην υγεία της να γίνονται όλο και πιο έντονα.

Η γλυκιά μας Δέσπω θα φύγει από τις Άγριες Μέλισσες, αφήνοντας τους πρωταγωνιστές να μάχονται μόνοι. Η σοφότερη όλου του Διαφανίου που ποτέ δεν είχε να προσάψει τίποτε αρνητικό για κανέναν και που όλοι έβλεπαν σαν μητέρα τους.

Η Δέσπω, έχοντας ζήσει πολέμους, εμφύλιους, μικρές επαναστάσεις, θα βιώσει και τις δυσκολίες της δικτατορίας, χωρίς όμως να φτάσει ως την απελευθέρωση.

Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται με πολλές ανατροπές, ενώ οι θάνατοι θα συνεχιστούν να προκαλούν συγκίνηση στο κοινό.

Ποιοι θα πουν επίσης το δικό τους αντίο στη σειρά;

Αυτό παραμένει ακόμη άγνωστο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Δέσπω δε θα είναι ο μοναδικός θάνατος που θα δούμε στο Διαφάνι, σύμφωνα πάντα με τα τελευταία spoilers.

Spoilers

GNTM- Παπαβλασοπούλου: Δεν μου ήταν εύκολο να λέω όχι ως κριτής

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Αυτός θα είναι ο ανατρεπτικός ρόλος της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Αυτός θα είναι ο ανατρεπτικός ρόλος της Ασημίνας