Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Μυρσίνη έρχονται αντιμέτωπες στη δίκη

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Μυρσίνη έρχονται αντιμέτωπες στη δίκη

Δύο αιώνιοι εχθροί, καλούνται αντιμέτωποι μετά από καιρό. Η Μυρσίνη και η Ελένη θα βρεθούν σε ένα πεδίο μάχης, στις Άγριες Μέλισσες, δίχως τέλος. Καθώς η δίκη του Βόσκαρη εξελίσσεται ραγδαία για την πρωταγωνίστρια, ο Σαράφης ψάχνει τρόπους για να δικαιωθεί η πελάτισσα του.

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Μυρσίνη έρχονται αντιμέτωπες στη δίκη

Ο Βόσκαρης, με δόλιο τρόπο, κατάφερε να πάρει με το μέρος του αρκετούς ψευδομάρτυρες, με αποτέλεσμα η νίκη του να προβλέπεται δεδομένη.

Ισχυρό όπλο για την Ελένη θα ήταν, ιδανικά, ο υπουργός που την αθώωσε. Βέβαια, το να κληθεί να μιλήσει για όσα του είχε αποκαλύψει η ίδια, είναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί, λόγω της θέσης του. Λύση στο πρόβλημα καλείται να δώσει η Μυρσίνη, την οποία προσκαλεί – προκαλεί ο Σαράφης στη δίκη, για να ομολογήσει τη σχέση της με τον Βόσκαρη. Αυτό, θα φέρει τις δύο γυναίκες σε σύγκρουση.

Χαρμόσυνα τα νέα για την Ελένη Σταμίρη. Ο φύλακας που οδήγησε την Μυρσίνη στο γραφείο του Βόσκαρη, δέχεται να αποκαλύψει πως οι δυο τους συνεργάζονταν, όσο εκείνος ήταν διευθυντής φυλακών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Μυρσίνη να χρειαστεί να παραστεί στη δίκη για να ομολογήσει τι είδους σχέση είχε με τον κατηγορούμενο.

Ο Δούκας θα κινήσει γη και ουρανό για να το αποφύγει. Θα ζητήσει από τον Γραμματικό να αποσύρει την πρόσκληση αυτή, με τον εισαγγελέα να βρίσκεται πρώτη φορά σε δίλημμα. Η κατάθεση της Μυρσίνης μπορεί να αποβεί αποτελεσματική, αλλά ίσως ολέθρια. Στο μεταξύ, ο Λάμπρος και ο Σαράφης πιέζουν την Ελένη να δεχτεί τη συμμετοχή αυτής της γυναίκας στην υπόθεση. Η Λενιώ, όμως, είναι σκεπτική.

Η αλήθεια είναι πως δε θέλει να επιβαρύνει άλλο την κατάσταση με τους Σεβαστούς, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα με την Δρόσω. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της Μυρσίνης στο δικαστήριο μόνο κακό μπορεί να κάνει, καθώς δεν πρόκειται να δεχόταν ποτέ την ευθύνη των πράξεων της. Θα κατέθετε πως ουδεμία σχέση είχε με τον Μάνο Βόσκαρη, κάτι που, πράγματι, θα συμβεί.

Οι δύο γυναίκες θα έχουν μία συνάντηση, χαρίζοντας μια έντονη σκηνή κι έναν ανατριχιαστικό διάλογο στους τηλεθεατές. Η Μυρσίνη, σε καμία περίπτωση δε θέλει να δείξει πως είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για όλα τα φρικτά εγκλήματα που προκάλεσε ο Βόσκαρης στην Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Θα της ζητήσει, άραγε, συγγνώμη, ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος;serfare.com

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα συμμαχεί με τον Μελέτη για να βρουν τον δολοφόνο

Αγγελική: Ο Δημήτρης συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι του

Αγγελική: Ο Δημήτρης συνεχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι του