Άγριες Μέλισσες: Ευχές για Καλό Πάσχα μέσα από το Διαφάνι

Χamos

Οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών έκαναν ένα διάλειμμα και μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Μπορεί σήμερα να είναι Μεγάλη Παρασκευή, όμως στο Διαφάνι πραγματοποιήθηκαν κανονικά γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Παρά τη δουλειά, οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών είχαν ανεβασμένη διάθεση, αφού πλησιάζει η ημέρα της Ανάστασης, και έτσι θέλησαν να στείλουν ευχές στους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media.

Με νέα επεισόδια επιστρέφει η σειρά «Άγριες Μέλισσες» μετά το Πάσχα, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος φοβάται αντίποινα από τον Δούκα, η Ελένη εμφανίζεται να πηγαίνει κρυφά σε γυναικολόγο και ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του. Αναλυτικά, και με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, τη Δευτέρα του Πάσχα, στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, θα δούμε τα εξής:

«Ο Μελέτης, με τη βοήθεια του Μεγαρίτη, ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη και ο κόσμος του καταρρέει. Ο Μιλτιάδης, μετά από τις απειλές του Λάμπρου ότι θα τον κλείσει σε ψυχιατρείο, υποχωρεί και αρχίζει να παίρνει και πάλι τα φάρμακά του. Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα.

Η Ασημίνα αρνείται την πρόταση του Νικηφόρου να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και εκείνος “ανταποδίδει” με αγωγή στην οποία ζητάει την επιμέλεια του μικρού. Η Ελένη είναι σχεδόν βέβαια ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος, αλλά διστάζει να εμπιστευτεί τους φόβους της στον Λάμπρο. Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή τα βρίσκουν σε σχέση με τον Συνεταιρισμό και αναζητούν τρόπους για να φέρουν στα νερά τους τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως έχει το μυαλό του στη Λάρισα και στον μικρό Σέργιιο..

Η Σοφούλα στην μονή που πάει γνωρίζει μια μοναχή στην οποία αφηγείται την περιπέτειά της. Στη μονή τη βρίσκει το γράμμα του Άγγελου με το οποίο ο πρώην αρραβωνιαστικός της της ζητάει να επιστρέψει στο χωριό. Ο Αλέξης δεν μπορεί να ησυχάσει όσο δεν ξέρει τους λόγους που τον εγκατέλειψε η Πηνελόπη και επισκέπτεται τον γυναικολόγο της».

survivor spoiler

Spoilers: Οι ημερομηνίες για τους μεγάλους τελικούς!

Survivor

Survivor MEGA SPOILER 30/4: Οι πραγματικές αποδόσεις για τον νικητή του Survivor!