Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι Άγριες Μέλισσες, το Ράδιο Αρβύλα και η… βόμβα.

Ποιος ευθύνεται τελικά για την τηλεθέαση;

Άγριες Μέλισσες

Αποφασισμένοι είναι στον ΑΝΤ1 να κάνουν αλλαγές που θα τους επαναφέρουν ψηλά στην τηλεθέαση.

Ο ΑΝΤ1 θέλει να αλλάξει την κατάσταση στην τηλεθέαση με δυνατές προσθήκες. Βρίσκει τη λύση με τις Μέλισσες, πήρε πίσω το Ράδιο Αρβύλα και προχωράει στην πυροδότηση βόμβας.

 

Έτσι δεν λέμε στο ποδόσφαιρο; Όταν είναι κοντά στο να κλείσει μια μεγάλη είδηση, μια μεγάλη μεταγραφή; Ο ΑΝΤ1 αυτό ετοιμάζεται να κάνει, προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται. Και έχει τον λόγο τους ασφαλώς το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο είναι πολύ χαμηλά συνολικά στα νούμερα τηλεθέασης.

Πολύ χαμηλά σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι ιθύνοντες του με δυο λόγια. Alpha, Star και Mega αυτή τη στιγμή βρίσκονται πιο πάνω από τον ΑΝΤ1, στον οποίο έχει χτυπήσει συναγερμός. Γι αυτό και μπήκε το χέρι στην τσέπη και ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε, όπως και το Ράδιο Αρβύλα με το Βινύλιο.

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Ποιος ευθύνεται τελικά για την τηλεθέαση;

Τα νούμερα που έχουν οι Άγριες Μέλισσες δεν είναι όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια. Εκεί που σάρωναν τα πάντα. Ωστόσο, πρέπει σε όλα αυτά να βλέπουμε και τη γενική εικόνα. Η εξαιρετική παραγωγή που έχουν οι Άγριες Μέλισσες φαίνεται να βρίσκει τις λύσεις. Η σειρά έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ των μετρήσεων. Η πτώση σταμάτησε και η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί.

Μάλιστα οι Άγριες Μέλισσες είναι πλέον γύρω στο 18%, στιγμή που το κανάλι είναι περί τα 4 μονάδες πιο κάτω. Συνεπώς είναι από τα σίριαλ που ανεβάζουν τον συνολικό μέσο όρο. Η είσοδος του Ράδιο Αρβύλα δε, αναμένεται να δώσει μια ακόμη ώθηση (άπαντες ελπίζουν προς τα πάνω) στην τηλεθέαση.

Η μεταγραφή βόμβα

Ο ΑΝΤ1 συζητάει να κάνει όμως τη διαφορά. Συζητιέται, γράφεται και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε στο Sportime είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και στο «Στην Υγειά μας». Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη εκπομπή για πρώτη φορά βρίσκεται εκτός αέρα.

Δεν φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα όμως.

Όλα δείχνουν πως θα γίνει η υπέρβαση, οικονομικά και όχι μόνο. Για το κανάλι του Αμαρουσίου η επένδυση σε προγράμματα για το Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο φαινόμενο. Διότι όσες φορές το προσπάθησε δεν του βγήκε σε καλό. Βέβαια, το «Στην υγειά μας» είναι ασφαλής οδός.

Όσα έχουν ακουστεί από τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ

GNTM 4 spoiler: Παίκτης από τα πολύ δυνατά φαβορί τη μία μέρα βγήκε από το ριάλιτι μόδας και την άλλη έπιασε δουλειά σε πασίγνωστο μπαρ στο Γκάζι

Spoilers

Νίκος Ανδρουλάκης – Περαστικά στη Γεννηματά: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα