Άγριες Μέλισσες σποιλερ 24/5 – Ανέτ: Μην απλώσεις χέρι πάνω μου!

Ο τσακωμός που θα έχουν Ανέτ και Μελέτης θα είναι καθοριστικός

Χamos

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται την Δευτέρα στην αγαπημένη μας σειρά. Ένας έντονος τσακωμός θα ξεσπάσει στις Άγριες Μέλισσες, όταν ο Μελέτης και ο Δούκας βρεθούν μπροστά στην Ανέτ.

Ο θάνατος του Αλέξη Γραμματικού δημιούργησε μεγάλη σύγχυση στους Σεβαστούς, με την Μυρσίνη και την Ανέτ να είναι σίγουρες για τους ενόχους.

Παρόλο που ο Δούκας και ο Μελέτης δεν σκότωσαν τον εισαγγελέα, η εμπλοκή τους στον φόνο ήταν άμεση. Οι Αβάντες, θέλοντας να προστατεύσουν τον Σεβαστό, καθάρισαν όσους εμπλέκονταν στην υπόθεση του Θέμελη.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν, φυσικά, και ο Αλέξης. Η Ανέτ καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Νιώθει αδύναμη να κλείσει τα μάτια της σε ένα ακόμη έγκλημα.

Ο Μελέτης, με μία απότομη κίνησή του θα τραβήξει την Ανέτ, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος τσακωμός να ξεσπάει στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνη θα τον χτυπήσει με όλη της δύναμη, αγανακτισμένη που το παιδί της έχει μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Είναι πεπεισμένη πως ο φόνος του Γραμματικού πηγάζει από χέρια Σεβαστών, παρόλο που εκείνοι το αρνούνται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η ρήξη είναι οριστική ανάμεσα σε μητέρα και γιο. Ο χρόνος δε μπορεί να γιατρέψει τα λάθη που έχουν γίνει. Η υγεία της Ανέτ επιβαρύνεται όλο και πιο πολύ. Νιώθει προδομένη από όλη της την οικογένεια. Έτσι, αποφασίζει να ρήξη μαύρη πέτρα και να φύγει από το σπίτι του Δούκα. Το πατρικό της. Ο τσακωμός που θα έχουν Ανέτ και Μελέτης θα είναι καθοριστικός για τις Άγριες Μέλισσες.

sok

The Voice of Greece Spoiler 22/5: Έρχεται πάλι από την νέα χρονιά

Τι θα ισχύσει φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τι θα ισχύσει φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις