Άγρια Γη spoiler: Ποιος τον σκότωσε τελικά; Είναι και οι δυο ένοχοι!

Ο Άρης, ζητά εξηγήσεις γιατί τον κάρφωσε στην αστυνομία, αλλά εκείνη φροντίζει, όπως πάντα, να έχει μια ισχυρή δικαιολογία. Ενώ ο νέος διοικητής υποπτεύεται ότι η Όλγα κρύβει την αλήθεια και την καλεί ξανά για κατάθεση, ενώ ο Άρης αφήνεται ελεύθερος αφού κάποιος φροντίζει να πληρώσει την εγγύησή του. Πλέον, όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος και υποψιάζονται ανοιχτά την Όλγα, η οποία όμως αρνείται επίμονα πως το έκανε.

Παράλληλα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για το φόνο! Κι ενώ η Ελπίδα και ο Αντώνης, καχύποπτοι ακόμη απέναντί της, επιμένουν να τους ομολογήσει την αλήθεια, ο Άρης φροντίζει με τη σειρά του να την ενοχοποιήσει. Όταν η μητέρα της μπαίνει στη φυλακή, η Ελπίδα ζητά τη βοήθεια του Αντώνη για να πετύχει να αφεθεί ξανά ελεύθερη. Εκείνος δέχεται, αλλά βάζει έναν όρο…
Πάντως, ο διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της και πλέον οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο. Από την πλευρά του, εκείνος συγκρούεται με την πεθερά του για το θέμα της Μυρτώς.

Η Όλγα δίνει επιπλέον μαρτυρία, τα δεδομένα της υπόθεσης ανατρέπονται και το σχέδιό της να αποφύγει την κατηγορία της δολοφονίας του Βλάσση έχει ακούσιες pσυνέπειες. Ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστόνη για τη θεραπεία του Κωστή, όμως μια παγίδα που έχει στηθεί δεξιοτεχνικά κατά του Στέφανου οδηγεί στη σύλληψή του! Ο Άρης δίνει στην Όλγα μια ιδέα για το πώς να ξεφορτωθεί τον Αντώνη από την επιχείρηση, παρόλο που ο Μάνος και η Νάντια έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, που δεν εκφράζουν.

Δέσποινα Βανδή: “Δεν άντεξε, βγήκε έξω κι έκλαιγε – Πάθαμε όλοι πανικό” – βίντεο

Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι + 23 ακόμα αλήθειες για τη ζωή της