Άγρια Γη spoiler: Η αλήθεια έρχεται στο φως!

Ο Βλάσης ζητάει λεφτά από την Όλγα, για να της αποκαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Νικόλας Γαλάνης. Ταυτόχρονα, εκβιάζει τον Άρη για να μην της μιλήσει και τον Θωμά για να μην αποκαλύψει ποιος πραγματικά είναι α Στέφανος! Ο Μάνος επιστρέφει μετά την επιτυχή επέμβαση και η Άννα φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση τους. Το πάρτι υποδοχής του πάντως έχει μια απρόοπτη εξέλιξη…

Η Μυρτώ εξακολουθεί να κρύβεται στην αποθήκη, όπου την επισκέπτονται με προφυλάξεις ο Στέφανος και ο Άρης. Για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια η άτυχη γυναίκα βρίσκεται κοντά στους γιους της. Ο Χρήστος αναγκάζει τη Ρόζα να τον οδηγήσει στην Όλγα και εκείνη παγώνει όταν τον βλέπει μπροστά της.

Ενώ ο Μιχάλης αναγκάζεται να κρύψει τον Χρήστο από την Όλγα, ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάση, για να τον υποχρεώσει να φύγει από το χωριό. Ο Θωμάς ανησυχεί μήπως μάθει ο Στέφανος την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα. Η Ελπίδα προετοιμάζει τον Κωστή για το ταξίδι της θεραπείας του, ενώ μαθαίνει σοκαρισμένη από την Αθηνά και τον Γρηγόρη ότι ο Βλάσης δεν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Λιάνα δίνει εντολή θανάτου «Να τον βγάλουμε από τη μέση»

Έρωτας Φυγάς spoiler: Απειλούν να την σκοτώσουν