Άγρια Γη – Επεισόδιο 98, 99, 100, 101, 102

Άγρια Γη – Επεισόδιο 98, 99, 100, 101, 102

Άγρια Γη – Επεισόδιο 98

Η Ρένα επιστρέφει σπίτι μετά από την περιπέτειά της, αλλά τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Η σχέση της με τον Αντώνη περνάει κρίση. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Μυρτώς θέτει σε κίνδυνο το μυστικό της ταυτότητας του Άρη μπροστά στον Στέφανο. Ταυτόχρονα, η Ζωή συμμαχεί με την Όλγα και δέχεται να κατασκοπεύει τη Μυρτώ για λογαριασμό της. Η Νάντια βλέπει τον Μάνο με την Εύα και ο πρώτος τους καβγάς είναι γεγονός. Όταν ο Μάνος βλέπει ότι η Εύα έχει μετακομίσει απέναντί τους, καταλαβαίνει ότι τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο Ορέστης του αναθέτει να εντοπίσει τον Χρήστο, την ώρα που ο Χρήστος δέχεται να κάνει το δόλωμα, για να παγιδέψουν επιτέλους την Όλγα. Παράλληλα, η Όλγα αναθέτει στον Γιώργο να κάνει κάτι, που πιστεύει ότι θα κλονίσει την αξιοπιστία της Μυρτώς για όσα ισχυρίζεται.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 99

Ο Αντώνης προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση της Ρένας να φύγει από κοντά του, ενώ ο Στέφανος υποπτεύεται την αδυναμία της Μυρτώς προς τον Άρη και της το λέει. Ο Μάνος ζητά απ’ την Εύα να μην ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν, παρότι εκείνη επιμένει δήθεν πως δεν τον έχει ξεπεράσει. Η Νάντια γίνεται έξαλλη με την παρουσία της και απαιτεί απ’ τον Μάνο να την διώξει. Παράλληλα, η Ελπίδα με τον Άρη δένονται όλο και πιο πολύ, αν κι ο Άρης έχει ενοχές που της κρύβει την αλήθεια. Η Χριστίνα δέχεται να αναλάβει την αξιολόγηση της Μυρτώς για να την βοηθήσει, ενώ η Μυρτώ υποψιάζεται την Ζωή και λέει στον Στέφανο τις ανησυχίες της. Η Όλγα στήνει ένα μικρό σχέδιο στον Ορέστη για να τον εκθέσει για τη σχέση τους, ώστε να βγει απ’ την υπόθεση του Χρήστου και να δράσει η ίδια.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 100

Μην χάσετε

Bahar – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 – 4ος Κύκλος

Οκτ 16, 2017

Η Ρένα, μετά από όσα πέρασε, αφήνει τον Αντώνη και φεύγει από το σπίτι, θέλοντας να βρει ξανά τον εαυτό της. Ο Γιώργος την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο που μένει και φαίνεται ότι νοιάζεται αρκετά για εκείνη. Ο Στέφανος και η Ζωή περνάνε ωραίες στιγμές μαζί και έρχονται κοντά ερωτικά. Η Ζωή, παρόλα αυτά, συνεχίζει να ενημερώνει την Όλγα για το οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι με τη Μυρτώ. Ο Ορέστης βλέπει στο ίντερνετ μία φωτογραφία που προδίδει τη σχέση του με την Όλγα. Αγχώνεται και καταλαβαίνει πως ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να το έχει σχεδιάσει αυτό είναι η Όλγα και της ζητά να διακόψουν τη σχέση τους. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Εύας. Θέλει να της μιλήσει και να την παρακαλέσει να φύγει, όμως εκεί τον περιμένει μία έκπληξη… το παιδί της Εύας. Η Ελπίδα θα περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άρη. Όλα κυλάνε όμορφα μέχρι τη στιγμή που θα ανακαλύψει μερικά κομμάτια από παζλ που κρύβει ο Άρης μέσα σε μία σακούλα. Αναγνωρίζει το παζλ καθώς τα κομμάτια είναι ίδια με αυτά που έχει κι εκείνη. Παίρνει το παζλ μαζί της με σκοπό να το συναρμολογήσει. Αυτό που θα προκύψει, την σοκάρει.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 101

Η Ελπίδα ανακαλύπτει το μυστικό της ταυτότητας του Άρη και η σχέση τους δοκιμάζεται για άλλη μια φορά. Η Ρένα χωρίζει τον Αντώνη κι έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργο. Παράλληλα, η Όλγα καταστρώνει νέο, σκοτεινό σχέδιο για να κάνει κακό στη Μυρτώ και χρησιμοποιεί τη Ζωή γι’ αυτό. Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως η Ζωή ετοιμάζει κάτι εναντίον της Μυρτώς, ενώ ταυτόχρονα, μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ Στέφανου και Ζωής. Ο Ορέστης ανατρέπει όσα πίστευαν ο Μιχάλης και ο Άρης για τη σχέση του με την Όλγα. Η Νάντια αισθάνεται απειλή από την παρουσία της Εύας. Όταν η Εύα κάνει μια αποκάλυψη στον Μάνο, ανατρέπονται όλα τα δεδομένα στη μέχρι τώρα ζωή του. Εν τω μεταξύ, ο Άρης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Χριστίνας.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 102

Η σχέση του Μάνου με τη Νάντια δοκιμάζεται, μετά την αποκάλυψη της Εύας, ότι με τον Μάνο έχουν έναν γιο τριών ετών. Ο Μιχάλης, φοβούμενος πως η Ελπίδα θα πει στην Όλγα την αλήθεια για τον Άρη, τον συμβουλεύει να της μιλήσει και να της ζητήσει να τον καλύψει. Ο Άρης έχει αρχίσει να αμφιβάλλει πια για τα αισθήματα της Ελπίδας. Η Όλγα βλέπει την Ελπίδα σε κακή κατάσταση και την πιέζει να της πει τι συμβαίνει. Η Ελπίδα δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα του Άρη. Αργότερα όμως, λέει στον Άρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Ο Γιώργος έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Αντώνης του λέει πως θέλει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Ρένα. Στέφανος και Ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά, ωστόσο μια συνομιλία του με τον Θωμά, τον κάνει να ανησυχήσει, πως κάτι δεν πάει καλά.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μόνο με το στρινγκ της

shakira-pique: «Συντετριμμένη» η πεθερά της Σακίρα με τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον Πικέ