Άγρια Γη spoiler: Επεισόδιο 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92

Άγρια Γη – Επεισόδιο 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92

Άγρια Γη – Επεισόδιο 83

Άγρια Γη – Επεισόδιο 84

Άγρια Γη – Επεισόδιο 85

Η Όλγα πιέζει την Ελπίδα αλλά και τον Στέφανο να μην διαλύσουν τον γάμο τους. Αυτό δημιουργεί οικογενειακή ένταση που πληγώνει τον Κωστή. Η Μυρτώ, απ’ την άλλη, δεν θέλει να γυρίσει στης Αθηνάς και δηλώνει ότι σκοπεύει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, προκειμένου να τιμωρηθεί η Όλγα. Όλοι στο μεταξύ, ανησυχούν για την αδικαιολόγητη εξαφάνιση του Άρη. Ο Μάνος ψάχνει στοιχεία υπέρ της Νάντιας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κωστής, απογοητευμένος με τους γονείς του, γίνεται επιθετικός στο σχολείο του. Ενώ ο Χρήστος επιστρέφει και αποκαλύπτει στη Μυρτώ όλη την αλήθεια για την πλεκτάνη της Όλγας εναντίον της καθώς και για την παλιά κρυφή σχέση της με τον Πέτρο. Η Μυρτώ συγκλονίζεται. Παράλληλα, η Ελπίδα και ο Στέφανος ξεκινούν τη διαδικασία του διαζυγίου τους χωριστά. Και η εμπλοκή της Όλγας σ’ αυτό, υπόσχεται μεγάλη σύγκρουση ανάμεσά τους.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 86

Η Ρένα έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον Περικλή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί κι ότι κινδυνεύει. Η Ελπίδα, ψάχνοντας τη Νάντια, ανακαλύπτει σοκαρισμένη τη σχέση της με τον Μάνο. Παράλληλα, βλέπει πού μένει ο Χρήστος και είναι έτοιμη να το καταγγείλει στον Ορέστη. Οι προσπάθειες του Μιχάλη, του Χρήστου και του Μάνου να εντοπίσουν τον Άρη, αποβαίνουν άκαρπες και η ανησυχία τους χτυπάει κόκκινο, καθώς ο Άρης παραμένει άφαντος. Ο Θωμάς επιστρέφει από την Ολλανδία και μαθαίνει τα νέα του χωρισμού της Ελπίδας και του Στέφανου. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος κοινοποιεί αγωγή διαζυγίου στην Ελπίδα. Η Όλγα πείθει τη Μυρτώ να συμμετάσχει στα εγκαίνια του κέντρου ψυχικής υγείας και της προτείνει να δώσουν μαζί με τη Χριστίνα μια συνέντευξη τύπου. Αυτό που δεν γνωρίζει η Όλγα, είναι ότι η Μυρτώ σχεδιάζει κάτι, που θα εκθέσει την Όλγα ανεπανόρθωτα και θα την καταστρέψει μια και καλή.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 87

Ο Γρηγόρης εκμυστηρεύεται στον Θωμά ότι ο Άρης είναι ο Νικόλας, ο αδερφός του Στέφανου. Ο Αντώνης μαθαίνει από τους γονείς της Ρένας ότι εκείνη δεν πήγε ποτέ να τους δει και ζητά τη βοήθεια του Γιώργου για να την εντοπίσουν. Κοντά στη Χαλκίδα όμως, θα βρεθεί το πτώμα μίας γυναίκας που τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν με εκείνα της Ρένας. Η Μυρτώ είναι έτοιμη να εφαρμόσει το σχέδιό της και να πει την αλήθεια για την Όλγα μπροστά σε όλους στη συνέντευξη τύπου. Η Ελπίδα είναι έξαλλη με τον Στέφανο που της έστειλε αγωγή διαζυγίου και του ανακοινώνει ότι θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια του Κωστή. Ο Κωστής όμως εκφράζει την επιθυμία του στον Στέφανο ότι θέλει να μείνει μαζί του μετά το διαζύγιο. Ο Ορέστης εντοπίζει τον Χρήστο στο ξενοδοχείο που κρύβεται. Ο Άρης ακόμα αγνοείται. Ο Μιχάλης βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του Άρη αλλά ένας κυνηγός θα τον αποπροσανατολίσει επίτηδες. Ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι του κυνηγού ενώ είναι ακόμα ζαλισμένος από το χτύπημα.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 88

Η Μυρτώ χάνει ξαφνικά το χειρόγραφό της και μαζί και την ευκαιρία να αποκαλύψει την Όλγα στους δημοσιογράφους. Ο Αντώνης, που ανησυχεί για την εξαφάνιση της Ρένας, ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως δεν είναι εκείνη η νεκρή γυναίκα που βρέθηκε, αλλά αναστατώνεται όταν παίρνει κάποιες φωτογραφίες της που του δημιουργούν παράξενες υποψίες.  Στο μεταξύ, η διαμάχη μεταξύ Ελπίδας και Στέφανου όλο και κορυφώνεται με τον Κωστή να ρίχνει όλη την ευθύνη στη μητέρα του. Η Ελπίδα ζητά βοήθεια απ’ τον Ορέστη για την εξαφάνιση του Άρη κι εκείνος της ζητά να του βρει στοιχεία από το παρελθόν του. Έτσι, μια παλιά φωτογραφία του Μιχάλη, θα βάλει σε νέες υποψίες την Ελπίδα για το οικογενειακό περιβάλλον του Άρη. Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται απρόσμενα μπροστά στον τραυματισμένο Άρη, η Μυρτώ θα δώσει στον Ορέστη στοιχεία απ’ τα παλιά, που μπορεί να αποδειχθούν ολέθρια για την Όλγα.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 89

Ο Στέφανος βλέπει έκπληκτος ότι ο άνθρωπος, που τον καλεί ο κυνηγός για να περιθάλψει, είναι ο Άρης που δεν έχει τις αισθήσεις του. Ο Ορέστης κατηγορεί ανοιχτά την Όλγα για την απαγωγή του Νικόλα. Αυτή το αρνείται και τα ρίχνει όλα στον Χρήστο, ενώ δεν αρνείται πως είχε σχέση με τον Πέτρο Γαλάνη. Η Χριστίνα προειδοποιεί τον Μιχάλη, πως αν δεν πει αυτός την αλήθεια για τον Άρη, στην Όλγα, θα το κάνει αυτή. Ο Μιχάλης της ζητάει χρόνο. Ωστόσο, η Όλγα τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και παραξενεύεται. Ο Αντώνης καταλαβαίνει πως η Ρένα έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η Ελπίδα βλέπει μια φωτογραφία του Άρη με τον Μιχάλη και την υποτιθέμενη μητέρα του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… το εκμυστηρεύεται στην Όλγα που την ακούει σκεφτική, ενώ η επόμενη κίνηση της Ελπίδας είναι να δώσει τη φωτογραφία στον Ορέστη, ζητώντας του να μάθει ότι μπορεί για τη γυναίκα της φωτογραφίας που φέρεται να είναι η μητέρα του Άρη. Μιχάλης και Μάνος ανησυχούν για τον Άρη που δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής. Ο Κωστής λέει στην Ελπίδα ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 90

Ο Άρης επιστρέφει σπίτι, προς μεγάλη ανακούφιση του Μιχάλη και του Μάνου, αλλά η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ορέστης έχει πλέον στα χέρια του την ομολογία του Χρήστου κι ερευνά όλα τα στοιχεία κατά της Όλγας σχετικά με την υπόθεση Γαλάνη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι μια σκευωρία εναντίον της. Παράλληλα, η Ελπίδα προσπαθεί να ανακαλύψει τη μητέρα του Άρη. Μια «συμμαχία» Όλγας – Ελπίδας καταλήγει σε ένα αποτέλεσμα, που βρίσκεται στα χέρια του Ορέστη, απειλώντας να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος στήνει μια νέα παγίδα στην Όλγα, ελπίζοντας αυτή τη φορά να καταφέρει να την ξεσκεπάσει. Η Ρένα περνάει ώρες αγωνίας δίπλα στον Περικλή, σκαρφίζεται όμως ένα σχέδιο για να μπορέσει να γλυτώσει από την ομηρία της.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 91

Η Όλγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας του Άρη και βάζει τον Γιώργο να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν του Άρη. Η Μυρτώ λέει στον Άρη πως έδωσε γραπτή μαρτυρία εναντίον της Όλγας στην αστυνομία, στον Διοικητή προσωπικά. Ο Άρης ανησυχεί πως η Όλγα θα της κάνει κακό. Η Ρένα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του Περικλή. Ο Μιχάλης υποψιάζεται πως ο Ορέστης καλύπτει την Όλγα, αφού φαίνεται να μην κινεί διαδικασίες εναντίον της, μετά την ομολογία του Χρήστου Τσακίρη. Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Στέφανο πως ο Άρης δεν ήταν στην Αθήνα. Γιώργος, Μιχάλης και Άρης καταστρώνουν σχέδιο για να πάψει η Όλγα να ψάχνει το παρελθόν του Άρη. Ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η ομολογία του δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αποφασίζει να μείνει. Ο Μάνος συνεχίζει να ψάχνει μάρτυρες, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας στο δικαστήριο. Η Όλγα υποψιάζεται πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και το λέει στην Ελπίδα.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 92

Ο Ορέστης δεν είναι σίγουρος πως η Όλγα είναι αθώα και προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες. Ο Άρης λέει για ακόμη μία φορά ψέματα στην Ελπίδα όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η Όλγα θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο να φύγει από την Ελλάδα για να μην τον πιάσουν και ομολογήσει στον εισαγγελέα τα πάντα. Ο Μάνος βρίσκει μία γυναίκα που κακοποίησε κάποτε ο Ανδρέας Παππάς και προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει.  Ο Στέφανος και η Ελπίδα υπογράφουν το διαζύγιο συναινετικά. Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στον Θωμά ότι εκείνος σκότωσε τον Βλάσση. Ο Γιώργος έχει στα χέρια του μία λίστα με ασθενείς της Ρένας, την οποία πήρε από το νοσοκομείο και μέσα γράφει και το όνομα του Περικλή. Τελικά, ο Γιώργος εντοπίζει το σπίτι του Περικλή αφού είναι σίγουρος πως αυτός κρατάει τη Ρένα. Ο Μιχάλης, θέλοντας να προστατεύσει το μυστικό του Άρη, λέει ψέματα στην Ελπίδα πως ο Άρης δεν είναι γιος του αλλά είναι παιδί της πρώην γυναίκας του που τον μεγάλωσε μόνος του. Η Όλγα θα αρχίσει να ανησυχεί όταν ένα μέρος της ομολογίας του Χρήστου δημοσιευθεί στα τοπικά site και τότε θα ζητήσει από τον Ορέστη να κάνει παράνομα ένα τεστ dna στον Άρη για να μάθουν αν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Μαρία Μπέη: Eίναι πλέον αγνώριστη… Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της πρώην παίκτριας του MasterChef

Αυτοί είναι οι διάσημοι που άνοιξαν OnlyFans και βγάζουν περισσότερα από ότι πριν