Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς: Η νέα φωτογραφία μετά την απώλεια 42 κιλών

Μία νέα εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έχασε 42 κιλά και δείχνει άλλος άνθρωπος πόζαρε στο πλευρό καλού του φίλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης Πόλης Μαυρόπουλος συναντήθηκε με τον Βασίλη Καρρά που ετοιμάζει την επιστροφή του στο τραγούδι με νέο κομμάτι.

«Καλλιτέχνη μου» έγραψε ο Πόλης Μαυρόπουλος.

Δείτε την εικόνα

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Αυτή, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε θέμα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Στις αρχές Μαρτίου είχαμε δει μία ακόμα φωτογραφία του Βασίλη Καρρά στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη στο twitter.

Σε αυτή η ο αγαπητός τραγουδιστής ποζάρει με έναν φίλο του στη Θεσσαλονίκη μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του» έγραψε ο Χάρης στη φωτογραφία.

Survivor All Star: Έρχονται αλλαγές – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα αναστατώσει τους παίκτες (video)

Μαρία Σολωμού: Τι αποκαλύπτει για το… στήθος της – βίντεο