Ιωάννα Μαλέσκου: Τα μηνύματα της αποκάλυψης του…ΕΚΛΕΚΤΟΥ της καρδιάς της!

ΑΓΑΠΗΣΕ η Ιωάννα Μαλέσκου! Τα μηνύματα της αποκάλυψης του…ΕΚΛΕΚΤΟΥ! “Καλώς ήρθες”. “Ερωτευμένη” και αποφθέγματα. Όλα δηλώνουν πως το καλοκαίρι έφτασε…στην καρδιά της εντυπωσιακής Ιωάννας! Η Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια του «Love It» είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και φέτος είναι η χρονιά της, καθώς διανύει μια περίοδο αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Μαρτίνς : «Ξεπέρασα τα όνειρα μου, ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες»
Η Ιωάννα Μαλέσκου μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Αλλαξε ο κολιες’: Οι δύο εκπομπές συνδέθηκαν μεταξύ τους και η Φαίη Σκορδά και η Ιωάννα Μαλέσκου
Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα, όπου και ρωτήθηκε για το εάν τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό, όπως και είχε ακουστεί.

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά πίστεψέ με όταν θα γίνει θα το καταλάβετε.

Ο επαγγελματισμός υπάρχει, η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα καλό κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου, τότε σίγουρα ανανεώνονται συνεργασίες», παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες. Η όμορφη Ιωάννα ζει σε νέο σπίτι, αφού μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ τα δημοσιεύματα κατά καιρούς, θα της… χρεώσουν και κάποιον νέο σύντροφο.

Όσο για τα προσωπικά της, η Ιωάννα μάλλον περνά μια χαρά, αφού το τελευταίο διάστημα οι λεζάντες της στο instagram μαρτυρούν πολλά…

Εκτός αέρα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου – Βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ΠΡΩΗΝ και ΝΥΝ σχέση της και πώς θέλει τον ΤΩΡΙΝΟ σύντροφο! Με αφορμή δήλωση του Πέτρου Λαγούτη που είπε πως δε θα έκανε ξανά σχέση με ηθοποιό, καθώς τα ωράρια τους δεν είναι τα συνηθισμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για μία σχέση που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το πώς θέλει τον ιδανικό άντρα.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο.

Πάντως εγώ νομίζω πως δε θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.

Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1989
ε μια άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη και ότι βρίσκεται σε σχέση χωρίς όμως να δώσει καμία παραπάνω πληροφορία για τον σύντροφό της.

“Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Γενικά για τα προσωπικά δεν αναφέρω κάτι, δεν μοιράζομαι και δεν νομίζω να ενδιαφέρει και τον κόσμο. Όταν είναι να μάθετε κάτι, θα το μάθετε!”, ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε και για όσα ακούστηκαν για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για το συμβόλαιο που έχει με το κανάλι του Φαλήρου.

Προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθεί έλαβε ο Φιλιππίδης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια – Μία ακόμα δυσάρεστη είδηση για τους Σεβαστούς