Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην ΕΕ

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στην ΕΕ

Τον Απρίλιο του 2021, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 218,6% στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αυξητική τάση οφείλεται στο αγοραστικό ενδιαφέρον και στη χαμηλή βάση σύγκρισης του περασμένου έτους, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων. Παρά τη μεγάλη ποσοστιαία αύξηση, ο όγκος πωλήσεων του περασμένου μήνα ήταν σχεδόν 300.000 μονάδες χαμηλότερος από αυτόν που καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2019.

Πολλές αγορές σε ολόκληρη την περιοχή της ΕΕ σημείωσαν διψήφια ή και τριψήφια ποσοστά αύξησης τον Απρίλιο. Η Ιταλία σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο (+ 3.276,8%) από τις μεγάλες αγορές, ακολουθούμενη από την Ισπανία (+ 1,787,9%). Η Γαλλία (+ 568,8%) και η Γερμανία (+ 90,0%) παρουσίασαν επίσης σημαντικά κέρδη σε σύγκριση με πέρυσι.

Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2021, η ζήτηση επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 24,4% και έφτασε τα 3,4 εκατομμύρια μονάδες συνολικά, με τους…

τελευταίους δύο μήνες να παρέχουν σημαντική ώθηση. Οι τέσσερις μεγαλύτερες αγορές, η Ιταλία και η Γαλλία σημείωσαν τα μεγαλύτερα κέρδη (αύξηση 68,4% και 51,0% αντίστοιχα).

Ταυτόχρονα, τα θετικά αποτελέσματα του Απριλίου έφεραν τις σωρευτικές επιδόσεις της Ισπανίας (+ 18,8%) και της Γερμανίας (+ 7,8%) σε θετικό πρόσημο για πρώτη φορά φέτος.

Σπύρος Ρέκκας

survivor-–-nikos-mpartzis:-i-proti-fora-pou-eklapsa-sto-paichnidi

Survivor 4 – Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι

Ανέκδοτο: O πίθηκος και ο αστροναύτης …! Τρελό γέλιο