Αύξηση της Θερμοκρασίας ξανά: Η Εξέλιξη του Καιρού Σήμερα

Αύξηση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα, σύμφωνα με την καιρική πρόγνωση του Meteo.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34, στη Θεσσαλία από 15 έως 34-36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 33 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 33-35 βαθμούς.

Στα Επτάνησα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 32, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Ο καιρός σήμερα στην Αττική

Σύμφωνα με το Meteo, σήμερα στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Written by admin

Όλη η Βουλιαγμένη κοιτούσε τα 2μετρα πόδια τους: Οι αδερφές Πρέλεβιτς πήγαν για μπάνιο και τις θαύμαζε όλη η παραλία

Αποχώρηση Ομόφωνα: Οι Ομάδες που Απέτυχαν να Προκριθούν στον Ημιτελικό