Αυτός ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έκανε την ανήθικη πρόταση στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσφέροντας 25.000 ευρώ

Το koolnews, έψαξε έμαθε και η “πιάτσα” μίλησε. Ο άντρας αυτός είναι ένας πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει σε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα. Μάλιστα φέρεται να έχει προσεγγίσει και άλλες ελληνίδες που έχουν περάσει μέσα από ριάλιτι μοντέλων το παρελθόν να έχει διατηρήσει και σύντομη σχέση με μία από αυτές

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί διάσημοι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν προσεγγίσει Ελληνίδες από το χώρο των influencer, των ριάλιτι και της showbiz μέσω των social media. Όχι φυσικά απαραίτητα προσφέροντας χρήματα!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αν και σοκαρισμένη από την πρόταση, διατήρησε την αξιοπρέπειά της , αποδεικνύοντας ότι η αξία ενός ατόμου δεν μπορεί να μετρηθεί σε χρηματικά ποσά.

Και όπως θα πρέπει να συμβαίνει στις μέρες μας, αυτοί που θα πρέπει να ντρέπονται είναι αυτοί που κάνουν αυτές τις προτάσεις. Ο συγκεκριμένος για την ώρα, δυστυχώς βέβαια αισθάνεται ασφαλής και πιθανά θα το ξανακάνει, ακριβώς γιατί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε θέλησε από μόνη της να δώσει συνέχεια δημοσιεύοντας το όνομα.

Δείτε εδώ
Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές: Ριάλιτι έδειξε όργιο 15 παικτών (videos)

Emanuela Botto: Η Ιταλίδα βασίλισσα του telemarketing σου δείχνει τα όπλα της