Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος: Η υγεία της Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε κίνδυνο επειδή…

Latest

Εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας συζητούν για τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον.

Στις 17 Ιανουαρίου, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά και θα πρέπει να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα μέχρι το Πάσχα για να αναρρώσει..

Στη συνέχεια ήρθε η είδηση ​​ότι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αποχωρήσει προσωρινά και δεν θα κάνει καμία δημόσια εμφάνιση τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα είναι απασχολημένος με τη φροντίδα των παιδιών του όσο η Κέιτ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Με την ίδια την πριγκίπισσα, διαβεβαιώνουν ενημερωμένες πηγές, πλέον όλα είναι καλά. Η παρέμβαση ήταν επιτυχής και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανησυχίας. Ωστόσο, οι οπαδοί έχουν εντελώς διαφορετική άποψη.

Είναι σοβαρά ενοχλημένοι από αυτό που συνέβη και συνεχίζουν να μαντεύουν, να χτίζουν θεωρίες συνωμοσίας και να διαδίδουν φήμες. Μερικές από τις εκδοχές τους φαίνονται εντελώς παράλογες, και άλλες – εντελώς τρομακτικές.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

«Λιώνει» για εκείνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο αγκαλιά με την κορούλα του – «Σε ευχαριστώ για το θαύμα που έφερες στη ζωή μας…»

Ανεκδοτάρα με κωλόφαρδο: Το σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του και η μόνη αδερφή της...

Ανεκδοτάρα με κωλόφαρδο: Το σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του και η μόνη αδερφή της…