Ψωμί: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί σας ολόφρεσκο

ψωμί

Όταν το ψωμί είναι φρέσκο δεν μπορεί κανείς να του αντισταθεί. Είναι νόστιμο και μπορείς να το φας με τα πάντα. Από την άλλη μεριά, το μπαγιάτικο ψωμί δεν θέλει να το φάει κανείς.

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως μπορείτε με μια μόνο κίνηση να κάνετε το μπαγιάτικο και σκληρό ψωμί σας φρέσκο και πάλι;

Δείτε ΕΔΩ τι  να κάνετε για να γίνει το μπαγιάτικο ψωμί σας και πάλι φρέσκο

Για να δώσετε στο μπαγιάτικο ψωμί την χαμένη του υγρασία πίσω δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό ακριβώς:

1. Βρέξτε ελαφρώς το μπαγιάτικο ψωμί σας.

2. Αφού υγρανθεί βάλτε το στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 5-10 λεπτά πάνω στη σχάρα.

3. Καθώς το νερό μετατρέπεται σε ατμό εισχωρεί στο εσωτερικό του ψωμιού και το κάνει και πάλι μαλακό. Η κόρα του από την άλλη θα γίνει και πάλι τραγανή και πεντανόστιμη.

Φάρμα Spoiler: Σοφία Παυλίδου Αποχωρεί οικειοθελώς

Σκληρή ανάρτηση από την Σεμίνα Διγενή για την Τατιάνα Στεφανίδου – «Είναι ”πλύστρα”» (φωτο)