Βίκυ Κουλιανού: Αυτός είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά – φωτογραφίες

Η Βίκυ Κουλιανού που, μετά τη συμμετοχή και την εμφάνισή της στο τελευταίο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του «Just the 2 of us», πήρε τον αγαπημένο της Ιωάννη – Σταύρο Γκολέμα και γιόρτασαν μαζί την είσοδο της νέας χρονιάς αλλά και τον νεόκοπο έρωτά τους στη Fantasia.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε τις αγκαλιές, τα φιλιά, τον χορό αλλά και τις τρυφερότητες του ζευγαριού που, αν μη τι άλλο, έδειχνε να έχει μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον.


Με ερwτικές αφιερώσεις των τραγουδιών του Νίκου Οικονομόπουλου εκείνο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυο τους δεν χώρισαν στιγμή.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σταύρος Γκολέμας
Διδάσκει διαλογισμό, life coaching και διατροφολογία. Στην αρχή της καριέρας του ήταν ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα στη χώρα μας και στη συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας και σπουδαίους διεθνείς σχεδιαστές (Carl Lagerfeld, Burberry, Benetton, Hermes) αλλά και για μεγάλες καμπάνιες αυτοκινήτων.

Μέχρι που ένα αυτοκινητικό ατύχημα το 2008 τού άλλαξε τη ζωή και τον οδήγησε στην ασκητική και στην αναζήτηση του πνεύματός του.

«Από εκεί που ήμουν υπερόπτης και αλαζόνας έγινα πιο ταπεινός. Το καντήλι μου είχε ακόμα λάδι» έχει πει ο ίδιος. Ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και έγινε καθηγητής διαλογισμού. Τα τελευταία χρόνια όνειρό του είναι να δημιουργήσει ένα κέντρο ψυχικής υγείας.

Latest

Χριστίνα Κολέτσα: Ποιoς Κωνσταντίνος Βασάλος και ποιο ριάλιτι; Στο κρεβάτι γυμνή μόνο με το σεντόνι, σε στέλνει για υπογλώσσια…

Σασμός SPOILER: Έχει βάλει στόχο να του αφαιρέσει τη ζωή