Αυτή η 64χρονη γιαγιά δεν είχε ιδέα τι μεγάλωνε στον ώμο της – Η γάτα της όμως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Καρκίνος: Ο Tom είναι ένα μικρό, ασπρόμαυρο γατί του δρόμου. Όταν ήταν μωρό, τον βρήκαν οι McKenzie έξω από την πόρτα τους, στη βροχή. Ο άντρας δεν ήθελε να το κρατήσουν, αλλά η γυναίκα του το έκανε έτσι κι αλλιώς και του έδωσε και λίγο φαγητό. Από τότε ζει μαζί τους. Αλλά 20 χρόνια αργότερα θα είναι απίστευτα ευγνώμονες για αυτή τη μέρα!

Στη Sue αρέσει πολύ ο Tom, έτσι που είναι απόμακρος και ανεξάρτητος. Σπάνια θέλει επαφή με ανθρώπους. Μία μέρα, όμως, άλλαξε εντελώς η συμπεριφορά του. Tη μέρα εκείνη, ακολουθούσε συνέχεια την 64χρονη παντού. Κάτι πολύ παράξενο έγινε, όταν εκείνη έκατσε κάτω!

Ο γάτος πήδηξε αμέσως πάνω της, χτυπώντας με τα πόδια του στον δεξί της ώμο και το λαιμό της, ενώ νιαούριζε. Εκείνη άρχισε να αγχώνεται για τον χνουδωτό φίλο της και ύστερα από 2 εβδομάδες τον πήγε στον κτηνίατρο λόγω αυτής της συμπεριφοράς. Τελικά, βρήκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο γάτος της. Παρ’ όλα αυτά, συνέχιζε να έχει αυτήν τη συμπεριφορά.

Ο γάτος συνέχιζε την περίεργη συμπεριφορά του

Αλλά μετά άρχισε να προβληματίζεται. Μήπως προσπαθούσε ο Tom να της δείξει κάτι; Ακούμπησε τον ώμο της και ένιωσε έναν όγκο. Πήγε στον γιατρό και την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκεί, διαγνώστηκε με λέμφωμα του Hodgkin. Είχε όγκο στον ώμο της.

Χειρουργήθηκε και έπρεπε να περάσει από χημειοθεραπεία. Έναν χρόνο μετά, ο καρκίνος έχει φύγει. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tom, αλλά πλέον αυτός δεν θέλει -έχει επιστρέψει στην παλιά, απόμακρη συμπεριφορά του και με έχει αφήσει μόνη». Tα κατοικίδια είναι συχνά ολόκληρος ο κόσμος του ιδιοκτήτη τους. Αλλά ποιoς μπορεί πει πως η γάτα του του έσωσε τη ζωή;

ΠΗΓΗ :