Η Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι

March 28, 2021

Ακόμη μια άκρως απαιτητική δοκιμασία παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου, στην Φάρμα, με μία και μοναδική νικήτρια!
Ο αρχηγός, Θανάσης Πάτρας όρισε ως πρώτη μονομάχο τον Μαρία Σπυροπούλου για να βρεθεί στην δοκιμασία αποχώρησης. Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κέρδισε ξανά την ασυλία και δεν μπόρεσε να ψηφιστεί ως η δεύτερη μονομάχος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη και την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου, η Μαρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να επιλέξει την αντίπαλό της από τις γυναίκες της Φάρμας. Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από την ίδια στην Μαρία Μιχαλοπούλου.
Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Οι δυο παίκτριες πιάστηκαν από σχοινιά, έτρεξαν σε άχυρα και έκοψαν με τσεκούρια, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.
Οι δυο γυναίκες μονομάχησαν με την 20χρονη αγρότισσα και μοντέλο να κερδίζει! Η Μαρία Σπυροπούλου δεν τα κατάφερε και απόψε αποχωρεί από την Φάρμα.

 

 

Ποια είναι η Μαρία Σπυροπούλου
Η Μαρία Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Έχει σπουδάσει Ζωική Παραγωγή στο ΤΕΙ Λαρίσης, έχει δώσει κατατακτήριες στην Κτηνιατρική και παράλληλα σπούδασε ζαχαροπλαστική, με την οποία και ασχολήθηκε για 9 χρόνια.

 

 

 

Έχει δημιουργήσει Σωματείο Ιππικού Ομίλου στον Βόλο στο οποίο εργάζεται και ως προπονήτρια. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι παντρεμένη και ο σύζυγος της είναι το στήριγμα της σε αυτή της την προσπάθεια. Έχει πολύ καλή σχέση με τη φύση και τις αγροτικές δουλειές και διαθέτει δίπλωμα για τρακτέρ αλλά και φορτηγό.

Ως άνθρωπο τη χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, το πείσμα αλλά και η υπομονή της. Εκτός εαυτού μπορεί να την βγάλει το ψέμα και η υποκρισία. Θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα.

Netflix: Πρωτότυπες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Απρίλιο

Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021