Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που θέλει να “κάψει”!

Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης το 2012. Το 2013 πήρε μέρος στα καλλιστεία Miss Κρήτη 2013 και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού υπήρξε καλεσμένη σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές τοπικών δικτύων και δέχτηκε πρόταση από ένα μικρό τοπικό κανάλι για την παρουσίαση μιας εκπομπής με θέμα την γυμναστική. Τελικά παρουσίασε την εκπομπή κάνοντας το ντεμπούτο της ως τηλεπαρουσιάστρια. Τη σεζόν 2015-2016 ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής Πάνω στην ώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta για μία σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2016 δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV και την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή Καλό Μεσημέρι και παραιτήθηκε από δασκάλα. Τις δύο πρώτες σεζόν, 2016-2018, παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με τον Στέλιο Ζερβό ενώ από το Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε εξ ολοκλήρου την παρουσίαση της εκπομπής.

Το Δεκέμβριο του 2019 δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο της εκπομπής μόδας My Style Rocks αλλά αρνήθηκε όπως επίσης αρνήθηκε και τη νέα πρόταση του ίδιου σταθμού στις αρχές του 2020 για την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother και συνέχισε να παρουσιάζει το Καλό Μεσημέρι.

Τελικά τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ για τη σεζόν 2020-2021 και τον Ιούλιο ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV. Στις 31 Αυγούστου του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Love it, στη μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τίποτα να πέσει κάτω. Πληθωρική και με καμπύλες, δεν ανήκει στις γυναίκες που περνούν απαρατήρητες.

Θρυλική είναι η φωτογραφία πριν από μερικά χρόνια, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει, όπου εμφανίζεται με αγαλματένιο κορμί, απαλλαγμένο από περιττά εσώρουχα να φωτογραφίζεται σε χώρο spa.

Σχέσεις: Τα 5 πιο γνωστά είδη οργασμού

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Σχεδόν 20 χρόνια μικρότερος – Πασίγνωστος ο ηθοποιός και σύντροφος της ηθοποιού