Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν το 2023

 

 

Γάμος θρησκευτικός, πολιτικός ή απλά σύμφωνο συμβίωσης… Με όποιον τρόπο και να έχετε επιλέξει να κάνετε το νέο βήμα, η νέα χρονιά είναι η δική σας. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω, τότε είστε στα ζώδια που θα παντρευτούν στο 2023.

Αν δεν είστε στην παρακάτω λίστα, μην απελπίζεστε. Μπορεί στον αστρολογικό σας χάρτη να υπάρχουν αστρολογικοί δείκτες που καταδεικνύουν ότι η μεγάλη στιγμή έφτασε και για εσάς.

Τα ζώδια που θα παντρευτούν τη νέα χρονιά σύμφωνα με τον oroskopos.gr είναι:

Ζυγός
Είστε άτομα που επιζητάτε και αγαπάτε τη συντροφικότητα. Δεν μπορείτε τη μοναξιά και είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα πήγαν λάθος, ανάποδα ή πολύ απλά φάγατε τα μούτρα σας.

Το 2023 έρχεται με την ευκαιρία να «ριζώσετε» στο πλευρό ενός ανθρώπου και να νιώσετε και πάλι τη μαγική δύναμη του εμείς οι 2 γινόμαστε 1! Δεν είναι μόνο ότι ευνοείστε να βρείτε τον άνθρωπο σας μέσα στο 2023. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας από το ξεκίνημα του νέου έτους βρίσκονται ήδη για την προετοιμασία ενός γάμου που από το Μάη και έπειτα θα έρθουν και απόγονοι.

Καρκίνος
Πράγματι λατρεύετε την οικογένεια! Τα τελευταία χρόνια δοκιμαστήκατε πολύ και πίστευετε ότι αυτή η βαθύτερη εσωτερική σας ανάγκη για την δημιουργία μίας σωστής οικογένειας δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα! Το 2023 όμως είναι η χρονιά που αφήνετε πίσω σας τις πίκρες και τις τοξικότητες του παρελθόντος.

Η προοπτική του γάμου θα αρχίσει ήδη να φαίνεται και να σας προσφέρεται τυχερά ήδη μέσα στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς. Από το καλοκαιράκι δένετε σταθερά την ερωτική άγκυρα και είστεαπόλυτα ικανοποιημένοι και πλήρεις.

Ταύρος
Το έχετε ήδη στα σκαριά, στη σκέψη σας, στις βλέψεις σας ή ήδη το έχετε αποφασίσει! Το 2022 σας αιφνιδίασε ποικιλοτρόπως και οι συνθήκες ήρθαν έτσι όπου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αλλαγή τρόπου ζωής, στην αλλαγή συνηθειών αλλά και στην ουσιαστική δέσμευση. Ήδη μέχρι τον Μάρτιο του 2023, η απόφαση του γάμου έχει παρθεί. Βλέπετε πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική της σχέσης σας και θέλετε να … «αποκατασταθείτε»!

Ακόμα και αν αυτή την στιγμή δεν είναι στις βλέψεις σας, να ξέρετε ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα ωριμάσει σαν ιδέα και σαν απόφαση και το βήμα θα το κάνετε. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας περνά τον Μάη στο ζώδιο σας σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και είναι βέβαιο ότι θα φάμε κουφέτα!

Λέων
Το 2023 έρχεται για να διαψεύσει όσα λέγατε ότι δεν πρόκειται να παντρευτείτε. Μετά τα στραπάτσα που έχετε φάει, τους άκυρους τοξικούς έρωτες, τις λανθασμένες ερωτικές σας επιλογές, αλλά και τους καβγάδες άνευ ορίων… ήρθε η ώρα να νιώσετε μέσα σας, ότι έχει ωριμάσει η σκέψη και η ιδέα για έναν γάμο!

Τα περισσότερα Λιοντάρια βέβαια το 2023 ετοιμάζονται για τον 2ο γάμο τους (και όχι για τον 1ο). Οι πρώτοι 5 μήνες της χρονιάς φέρνουν την ωρίμανση της απόφασης, και στη συνέχεια ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει την δέσμευση και την τέλεση ενός γάμου, ο οποίος φέρνει στην ζωή σας τη μεγάλη αλλαγή!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Latest

Αδιανόητο: Δύο εβδομάδες μετά το γάμο έμαθε πως η νύφη ήταν…

«RIDE FOR A GOOD CAUSE» στο Beyond fitness