Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αυριανή Νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Μαρτίου του 2021.

Κριός

Είσαι από τη φύση σου ένα ανεξάρτητο πνεύμα – αλλά κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, αντί να ακολουθήσεις τον φυσικό κόσμο, θα ξεκινήσεις ένα λιγότερο χειροπιαστό ταξίδι. Η πνευματική πλευρά σου, σου ζητά να εξερευνήσεις τη σύνδεσή σου με τη μαγεία, την ενέργεια και τις αόρατες δυνάμεις της φύσης. Εάν έχεις ήδη μια πνευματική πρακτική στην οποία έχεις αφιερωθεί, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να υποχωρήσεις από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου για να βυθιστείς πλήρως σε αυτήν.

Λέων

Τα συναισθηματικά σου όρια έχουν θολώσει τελευταία, Λιονταρίνα; Αυτό το νέο φεγγάρι ευνοεί ένα βαθύ ταξίδι ενδοσκόπησης. Μην είσαι σκληρή για τον εαυτό σου εάν δεν αισθάνεσαι τόσο αλαζονική και κοινωνική όσο συνήθως κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού. Εάν είσαι πρόθυμη να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα νέο ξεκίνημα. Απελευθέρωσε την ντροπή σου, απελευθερώσου από τα μυστικά σου και στάσου σταθερά στην αλήθεια σου καθώς μαθαίνεις να ορίζεις υγιή ενεργειακά όρια με τους άλλους.

Τοξότης

Αυτή η νέα σελήνη σου δίνει μια ευκαιρία σε μια συναισθηματική νέα αρχή, Τοξοτίνα. Χτυπάει πολύ κοντά στο σπίτι σου και σου ζητά να αποκτήσεις πραγματικές πληροφορίες για ορισμένα από τα οικογενειακά δράματα ή ζητήματα στην ιδιωτική σου ζωή που θα μπορούσαν να σε προκαλέσουν ασυνείδητα. Κάνε μια αναζήτηση ψυχής και άφησε τον εαυτό σου να βουτήξει βαθιά στις αναμνήσεις της ζωής σου. Διάβασε παλαιά περιοδικά, δες παλιές φωτογραφίες και άκουσε παλιά τραγούδια που σου θυμίζουν το άτομο που ήσουν. Μπορεί να εκπλαγείς με το ποιος σε εμπνέει να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις και να συγχωρήσεις.

Ήλιος: Ο Μενέλαος ετοιμάζει την φυγή του

Ήλιος: Ο Μενέλαος ετοιμάζει την φυγή του

Mastercher 5: Οι ηττημένοι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση