Αυτά είναι τα 6 πιο… σέξι αντρικά επαγγέλματα στην Ελλάδα

Το επάγγελμα – για τις περισσότερες γυναίκες – είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου.

Το ratpack.gr έκανε μία… μίνι έρευνα και παρουσίασε τα 6 πιο σέξι αντρικά επαγγέλματα στην Ελλάδα, αλλά και αυτά που δεν προσελκύουν και τόσο πολύ τις Ελληνίδες.

Ποια είναι τα πιο σέξι επαγγέλματα;

Σεφ
Το επάγγελμα αυτό τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εντυπωσιακό level up. Είτε μαγειρεύεις σε χλιδάτο εστιατόριο με πανάκριβα πιάτα, είτε σε ψησταριά, από τη στιγμή που θα δηλώσεις σεφ και φέρεις tattoo μανίκι σε συνδυασμό, να ξέρεις ότι η άλλη έχει τσουτσουριάσει! Αν μάλιστα της ψήσεις και καμιά παλιομπριζόλα, τότε έχει πέσει στα πατώματα για πάρτη σου. Έχεις δει τον Πετρετζίκη να μένει χωρίς γυναίκα;

Δημοσιογράφος
Όχι επειδή τους συναναστρεφόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι είναι σέξι. Έχουν θέματα συζήτησης, είναι μορφωμένοι, έχουν χιούμορ και είναι ετοιμόλογοι.

Υπάλληλος σε συνεργείο
Είναι στιβαρός, και σίγουρα αρκετά γυμνασμένος. Άσε που οι άντρες με τις φόρμες είναι σέξι.

Καλλιτέχνης
Οτιδήποτε είναι χαοτικό, αόριστο και εμπεριέχει μέσα την τέχνη. Από μουσικός, μέχρι ζωγράφος, και από συγγραφέας μέχρι φωτογράφος. Τα επαγγέλματα αυτά, κρύβουν μια ευαισθησία, η οποία είναι άκρως αφροδισιακή γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το αντρικό παρουσιαστικό. Αντίθεση που σίγουρα τρελαίνει τις γυναίκες.

Κτηνίατρος
Δεν είναι μόνο ότι είναι γιατρός, είναι ότι είναι γιατρός ζώων. Δηλαδή είναι και επιστήμων, άρα ορθολογικός, αλλά και γλυκός και ευαίσθητος γιατί ασχολείται με τους μικρούς μας φίλους. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό και σέξι από έναν άντρα που κάνει καλά ένα άρρωστο ή πληγωμένο σκυλάκι.

Ραδιοφωνικός παραγωγός
Είναι νέος; Είναι όμορφος; Δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί μένουμε στη φωνή η οποία μας συγκλονίζει και μας ταξιδεύει.

Σχέσεις: Οι 10 συμβουλές των σεξολόγων για καλύτερο σεξ

Ελένη Μενεγάκη: Η απoκάλυψη της για το πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη στα Ποσειδώνια 2022