Αφροδίτη Γραμμέλη: Η περιπέτεια υγείας του γιου μου ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως έχει δεχθεί προσωπικές, χυδαίες και σεξιστικές επιθέσεις από ανθρώπους που δεν έχει συναντήσει ποτέ, ενώ έχει τύχει πολλέ φορές να ζητήσει κάποιος την απόλυσή της.

«Είναι το πιο σύνηθες, αλλά είναι αστείο και γελοίο» αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της που ήταν η νοσηλεία του παιδιού της, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

«Όταν αναγκάστηκα να μείνω ενάμιση μήνα στο Παίδων, ήμουν υπεράνθρωπος, δεν ήμουν η Αφροδίτη» λέει χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τη σεζόν που ολοκληρώνεται με την εκπομπή «Όλα Γκουντ» δηλώνει πως πέρασε πολύ όμορφα και ήρεμα.

«Ο Γρηγόρης και η Ναταλί πέρασαν δύσκολα, δέχτηκαν πολλές επιθέσεις και κρίθηκαν αυστηρά», λέει σχετικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ερωτηθείσα μεταξύ άλλων και για την Ιωάννα Μαλέσκου, είπε πως όλοι στάθηκαν κριτικά απέναντί της και αυτό η ίδια το θεωρεί αφόρητη πίεση.

Σχετικά με την φημολογούμενη πρόταση που της έχει γίνει από την εκπομπή «Το Πρωινό» απαντά πως «δεν είναι δυνατόν να συζητάμε ότι οι άνθρωποι δέχονται προτάσεις από μια ζώνη που δεν έχει επισήμως καταλήξει στο τι θα είναι».

«Η Φαίη Σκορδά είναι φίλη μου και ξέρω πως αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα θα έρθει αμέσως», δηλώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 218, 219, 220, 221, 222, 223

Ο Snik ακύρωσε event στην Κομοτηνή γιατί δεν του έκλεισαν business class θέση στο αεροπλάνο