Αφέθηκε ελεύθερος ο Κέντρικ Ναν μετά τη σύλληψή του για επεισόδιο με τη σύζυγό του: Εντολή εισαγγελέα.

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύντροφό του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα. Ο οδοντίατρος και η ανάρτηση.

Στο αστυνομικό τμήμα Βριλησσίων βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (15.06.2024) ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν και η σύζυγός του, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχαν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύζυγός του ειδοποίησε την Άμεσο Δράση μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί η 33χρονη Αμερικανίδα τόνισε ότι δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, αλλά καθώς τα αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας διώκονται αυτεπάγγελτα, ο Αμερικανός άσσος συνελήφθη και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία εις βάρος του.

Στην συνέχεια, όμως, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Μάλιστα στη συνέχεια ο Κέντρικ Ναν επισκέφθηκε στη συνέχεια και τον οδοντίατρο προκειμένου να φτιάξει τα τρία σπασμένα δόντια του μετά την ακούσια αγκωνιά που δέχτηκε από τον συμπαίκτη του, Τζέριαν Γκραντ.

Λίγο αργότερα προχώρησε και σε… πανηγυρική ανάρτηση, γεμάτη από χαμόγελα για την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τους Αντετοκούνμπο, Ερνανγκόμεθ, Γκριγκόνις και Μπαλτσερόφσκι.

Ο Κέντρικ Ναν αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα – Είχε συλληφθεί για «επεισόδιο» με τη σύζυγό του

“Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο” έγραψε χαρακτηριστικά, ποστάροντας και δυο τρόπαια (της Euroleague και της Basket League).

Written by admin

Μπισμπίκης αποκαλύπτει: Η στιγμή που άντεξε με δυσκολία να μην εκδηλώσει βία

Πέτρος Λαγούτης: Η μάχη με την εξάρτηση από τον τζόγο και οι αναζητήσεις για την παρουσίαση του Deal