Πρώην plus size μοντέλο του GNTM … αδυνατισμένη, μόνο με ένα κόκκινο καλσόν

Η Ξανθή Τζερεφού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του GNTM στο STAR. Η ίδια είχε εντυπωσιάσει από την αρχή τους κριτές αλλά και τους τηλεθεατές καθώς την γνώρισαν ως το μόνο plus size μοντέλο μέσα στον διαγωνισμό.

Μάλιστα, πριν από καιρό η ίδια είχε κάνει διάφορες άγνωστες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι. Μετά από τέσσερα χρόνια από την συμμετοχή της στο GNTM, η Ξανθή Τζερεφού είναι άκρως ανανεωμένη αλλά και πιο αδύνατη σε σχέση με το πως την γνώρισε ο κόσμος μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ξανθή Τζερεφού, που ενέπνευσε το κοινό με το μήνυμα που ήθελε να περάσει μέσα από τον διαγωνισμό μόδας στον οποίο είχε αναφέρει στην οντισιόν της: «Βίωνα bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλή και αδύνατη. Στο σχολείο με έλεγα σκιάχτρο και πως είμαι έτσι» και πρσέθεσε:

«Όταν έγινα plus size μοντέλο έλεγαν γιατί πάει η χοντρουλά». Μάλιστα, έχει μιλήσει για το ίδιο θέμα και στην εκπομπή Mega Καλημέρα στο παρελθόν.

«Είχα φτάσει στα 70 plus κιλά τώρα δεν ξέρω, δεν ζυγίζομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά και τα κιλά για την ίδια δεν έχουν καμία σημασία και υποστηρίζει ότι δεν θα έπρεπε αυτοί οι αριθμοί να ορίζουν έναν άνθρωπο και να καθορίζουν την επιτυχία του.

Μάλιστα, βρέθηκε το πρωί 6/10 καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μέσα σε όλα αποκάλυψε για την απώλεια των κιλών της, όπως και την αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Η Ξανθή από την άλλη, αρκέστηκε να πει: «Δεν έχω μετρήσει πόσα κιλά έχασα. Είναι πάνω από 10 σίγουρα. Είμαι μια χαρά. Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και μετά είχα θέματα με το στομάχι μου. Και τα κιλά έφυγαν από μόνα τους. Δεν έκανα κάτι».

Παρόλα αυτά, σήμερα είναι φανερά αδυνατισμένη και η αλλαγή της φαίνεται και μέσα από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η αλλαγή αυτή έγινε τελείως φυσικά, καθώς δεν ακολούθησε κάποια εξαντλητική δίαιτα ή κάποια άλλη παρόμοια ή επικίνδυνη μέθοδο.

Σασμός spoiler: Ποια η αντίδραση της Καλλιόπης για τον νέο έρωτα της Αργυρώς

Σασμός spoiler: Επεισόδιο 117, 118, 119, 120