Αδωνις Γεωργιάδης: «Μου φορτώσανε λεφτά, γυναίκες και ξύλο στην Ευγενία Μανωλίδου» (VIDEO)

Στα ψευδή δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «βιαιοπραγεί» σε βάρος της Ευγενίας Μανωλίδου, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, τονίζοντας ότι «αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με την Novartis και δεν τα καταφέρανε, ήθελαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στη σχέση με τη σύζυγό του και στην αγάπη του για τα αρχαία ελληνικά, αλλά και στην προτροπή του ιδίου προς την Ευγενία Μανωλίδου να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για τα ψευδή δημοσιεύματα ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ήταν με τη σύζυγό του σε μία εκδήλωση και «μου στέλνουν από το γραφείο Τύπου ότι ένα σάιτ έγραψε ότι ο Αδωνις έδερνε την Ευγενία και άλλες ανοησίες. Δεν έδωσα σημασία, είπα πως στέλνουν ανοησίες.

Μετά το πήρανε οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter και το έκαναν πρώτο θέμα. Μου φόρτωσαν γυναίκες, μου φόρτωσαν λεφτά, μου φόρτωσαν ότι δέρνω. Αφού προσπάθησαν να με εκτελέσουν με την Novartis και δεν τα καταφέρανε, ήθελαν να βγάλουν ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Οσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως είναι τόσο έξω από εμένα… Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε και μίλησα και εγώ γιατί αν δεν το κάναμε θα νόμιζαν ότι είναι αλήθεια. Έχω κάνει πολλές μηνύσεις για πράγματα που έχουν γραφτεί στο Twitter».

Η Ευγενία Μανωλίδου «την τηλεόραση την έκανε από ανάγκη, δεν της άρεσε. Της κάνουν πρόταση κάθε καλοκαίρι αλλά δεν θέλει. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση αφού εγώ την είχα ενθαρρύνει να πάει στην αρχή».

Ο ίδιος έχει πει στην Ευγενία Μανωλίδου να ασχοληθεί με την πολιτική και «θα έβγαινε εύκολα βουλευτής και θα ήταν και καλή». Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάτι που τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του απάντησε: «δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, γενικά γι αυτά που ακούω κάθε μέρα καλά αντέχω». Οσο για τον χαρακτήρα του ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε «δεν λέω ότι αποφεύγω τους καβγάδες, δεν είμαι και ο πιο ζεν άνθρωπος που ξέρεις».

«Απόστολος» της ελληνικής γλώσσας η Ευγενία Μανωλίδου

«Με την Ευγενία έχουμε κάνει δουλειά με την αρχαία ελληνική γλώσσα. Ειδικά η Ευγενία… Τα τελευταία χρόνια είναι “απόστολος” της ελληνικής γλώσσας. Στην ελληνική αγωγή γνώρισα την Ευγενία, είχε έρθει σαν μαθήτρια. Εγώ δεν μιλάω αρχαία αλλά η Ευγενία μιλάει κανονικά. Ο Περσέας και ο Αλκαίος έχουν μάθει αρχαία ελληνικά» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης. «Εχω οικογενειακές, φιλικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Παύλο και τον πρίγκιπα Νικόλαο. Η τέως βασίλισσα είχε έρθει στην συναυλία της Ευγενίας στο Πεκίνο», απάντησε για την απόφαση να πάει στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ.

«Αν έχω κενό παίζω τένις για να μην με πιάσει η καθιστική ζωή. Πριν γίνω υπουργός έκανα μαραθώνιο. Τώρα δεν προλαβαίνω να τρέξω. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να γυμναζόμαστε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μπάσκετ και τένις, κάνει ποδήλατο, είναι αθλητικός τύπος. Στον σύγχρονο κόσμο οι πραγματικά μορφωμένοι άνθρωποι αθλούνται και αυτό είναι καλό πρότυπο» σημείωσε.

Αν μάθετε τι σημαίνει «κετελαπόνγκο» δεν θα το ξαναπείτε

Έλενα Κρεμλίδου – “Γκρέμισε” πλατό και Youtube: Το σαγηνευτικό τσιφτετέλι γυναικάρας που άφησε άφωνους άπαντες γύρω της!