Αδελφός υπουργού είναι ο σκηνοθέτης του Survivor (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κώστας Βορίδης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την Secret. Ο αδελφός του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, είναι από τους πλέον επιτυχημένους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες και μάλιστα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι του Survivor All Star.

Πώς αποφάσισες να γίνεις σκηνοθέτης;

Από πιτσιρικά, από 12-13 ετών, µε τράβαγε πολύ το σινεµά και πήγαινα και έβλεπα πάρα πολλές ταινίες στον κινηµατογράφο. Στη συνέχεια µπήκα στη Νοµική, που δεν µου άρεσε πολύ, οπότε παράλληλα γράφτηκα στη Σχολή Σκηνοθεσίας Σταυράκου. Εκεί κατάλαβα ότι µου ταίριαζε πάρα πολύ αυτός ο χώρος.

Μάλιστα, το τέλος των σπουδών µου συνέπεσε µε το άνοιγµα της ιδιωτικής τηλεόρασης, οπότε προέκυψε πολύ µεγάλη ανάγκη για νέους ανθρώπους, προκειµένου να στελεχώσουν τα ιδιωτικά κανάλια. Ξεκίνησα σιγά-σιγά ως floor manager, βοηθός σκηνοθέτη και έπειτα από πέντε χρόνια περίπου άρχισα να κάνω σκηνοθεσία και τηλεοπτικά προγράµµατα.

Αυτή τη στιγµή σε πετυχαίνουµε στον Αγιο ∆οµίνικο, σε ένα πρόγραµµα που έχει τεράστια επιτυχία. Είναι δύσκολο να είσαι εκεί σκηνοθέτης;

Η βασική δυσκολία είναι ότι είναι µια µεγάλη παραγωγή, όπου πρέπει να συνεργαστείς και να συντονιστείς µε πάρα πολύ κόσµο. Και περισσότερο αναφέροµαι στους παίκτες, οι οποίοι ζουν σε πραγµατικά δύσκολες συνθήκες. Θα πρέπει να διαχειριστείς αυτό το έµψυχο υλικό, µέσα από το οποίο κάθε µέρα προκύπτουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

Είσαι παντρεµένος µε την Αλεξάνδρα Γκόνου. Σου λείπει η οικογένειά σου;

Μου λείπει, αλλά σε 20 ηµέρες θα έρθει η σύζυγός µου εδώ.

Σε ενδιέφερε ποτέ η πολιτική;

Όχι, µόνο στο σχολείο ήµουν στο 15µελές.

Οι σχέσεις µε τον αδελφό σου πώς είναι;

Έχουµε πολύ καλές σχέσεις και τον θαυµάζω για όλα αυτά που έχει καταφέρει και για το µυαλό του.

Έχετε τέσσερα χρόνια διαφορά. Όταν ήσασταν πιτσιρίκια, µαλώνατε;

Λίγο, µερικές φορές, µε αυτά τα παιδικά, «µου πήρες την µπάλα, σου πήρα την µπάλα» κ.λπ.

Ποιο είναι το όνειρό σου;

Το όνειρό µου είναι να φτιαχτεί µια οµάδα ανθρώπων οι οποίοι θα µπορούν να ανακαλύπτουν έξυπνες ιδέες, καινοτόµες, για δηµιουργία τηλεοπτικού περιεχοµένου, κοινώς νέων φορµάτ, καθώς υπάρχει µεγάλη έλλειψη νέων ιδεών στην παγκόσµια αγορά και φυσικά και στην εγχώρια.

Ποιος είναι ο Κώστας Βορίδης;

Ο 53χρονος δηµιουργός ξεκίνησε ως βοηθός σκηνοθέτη το 1995 στα «Άλλα κόλπα» µε τον Βλάσση Μπονάτσο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατοµµυριούχος» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Παράλληλα, έχει σκηνοθετήσει τα ριάλιτι Bar, Φάρµα, Survivor (µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου), Η Στιγµή της Αλήθειας στον ΑΝΤ1 µε παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου, όπως επίσης το πρώτο GNTM, το Dancing with the stars, το The Voice και άλλα επιτυχηµένα concepts.

Πηγή: zappit.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεx

Κρατερός Κατσούλης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή