Μαριέττα Χρουσαλά: Φτώχεια καταραμένη … η εντυπωσιακή και υπερπολυτελής βίλα της .. με το σαλόνι που κάνει τη διαφορά

Επίγειος παράδεισος το σπίτι όπου μένει η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μαζί με τα παιδιά τους στα νότια προάστια.Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει 11 χρόνια έγγαμου βίου και αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, παραμένει απόλυτα δεμένο και ερωτευμένο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά δείχνει στιγμές από την προσωπική της ζωή και το σπίτι όπου ζει με την οικογένειά της.

Το πρώην μοντέλο, που πια είναι σχεδιάστρια σανδαλιών, δείχνει να τα πάει τέλεια και με τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, αφού στις φωτογραφίες που ανεβάζει φαίνεται ονειρικό.

Το λευκό χρώμα που κυριαρχεί σε συνδυασμό με τα μεγάλα παράθυρα το κάνουν άκρως ευήλιο ενώ οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι.

Βασικό χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι οι καθρέφτες, οι οποίοι είναι τεράστιοι και κοσμούν το σπίτι σε διάφορα σημεία.

Επίσης, οι μοβ πελώριες κουρτίνες τραβούν την προσοχή, όπως και το χρυσαφένιο μάρμαρο στο πάτωμα και τα ντουλάπια της κουζίνας. Ορισμένα ντουλάπια, γιατί τα περισσότερα είναι ξύλινα, συνδυάζοντας έτσι το vintage με το σύγχρονο στοιχείο.

στο σπίτι υπάρχει γυμναστήριο για τις προπονήσεις του ζευγαριού καθώς επίσης και ένας μεγάλος καταπράσινος κήπος, γεμάτος με παιχνίδια για τα τρία τους παιδιά.

Ράνια Καραγιάννη – Big Brother: Δείτε πώς είναι σήμερα η όμορφη αγρότισσα … Πιο σέxι από ποτέ

Σία Κοσιώνη – πόθεν έσχες: Έχει κάνει γεpό κομπόδεμα, στο “φως” η περιουσία της Σίας Κοσιώνη