8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 231

8-lekseis-v-kyklos-–-epeisodio-231

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 231 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις  ( Οκτώ Λέξεις ) 2ος κύκλος του ΣΚΑΪ

Ο Μιλτιάδης στεναχωριέται που ο Άλκης φεύγει για Αμερική για το μεταπτυχιακό, γιατί δεν θέλει να τον χάσει απ’ τη ζωή του. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια προσπαθεί να συμβιβάσει την κατάσταση ανάμεσα στους γονείς της, όμως όλα δείχνουν πως είναι πολύ αργά πια. Η Εύα και ο Σίμος, με έκπληξη και τρόμο, ακούνε από τον Νικηφόρο για την περιπέτεια της Ολυμπίας, αλλά υπόσχονται να μην της πουν τίποτα προς το παρόν, αφού το ζήτημα λύθηκε επιτυχώς. Ελπίζουν επίσης ότι η Ολυμπία πήρε ένα καλό μάθημα απ’ αυτό το γεγονός και θα αλλάξει στάση και συμπεριφορά. Η Βικτώρια εξακολουθεί να κρατάει την ίδια ψυχρή στάση απέναντι στον Μιχαήλ, μετά την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί. Η μεγάλη μέρα του γάμου του Άκη με την Αποστολία έχει φθάσει και οι δυο τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Ο Αιμίλιος όμως, δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα.

8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 231 – 14/06/21

Η Μάγδα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αιμίλιος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του και νιώθει τεράστιες ενοχές. Ο Μιλτιάδης στεναχωριέται πολύ όταν αποχαιρετάει τον Άλκη που φεύγει για Αμερική, χαίρεται όμως που το παιδί του κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, δείχνουν ο Άκης και η Αποστολία που περνάνε χρόνο μαζί μετά τον γάμο τους. Η Δάφνη κάνει μια κίνηση προς τον Έκτορα και του δείχνει έτσι την ερωτική της διάθεση απέναντί του. Ο Μιχαήλ προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει τη σχέση του με τη Βικτώρια, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει το ένοχο παρελθόν του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 232, 233, 234, 235, 236

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

Το Ισραήλ θα επεκτείνει τον εμβολιασμό στους 12-15 ετών

Το Ισραήλ θα επεκτείνει τον εμβολιασμό στους 12-15 ετών

Τάσος Μπερδέσης: Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του στο τρισάγιο για τις τρεις ημέρες – video