8 Λέξεις Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα κάνει η Ηλιάνα

8 Λέξεις Spoiler: Ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα κάνει η Ηλιάνα

Έτσι, ρίχνει τα δίχτυα της σε ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα φέρει πάνω – κάτω τις ζωές των ηρώων. Θέλει να πλησιάσει ξανά τον Οδυσσέα, να μπει στη ζωή του με κάθε κόστος. Να τον ελέγχει, να τον έχει στο χέρι, να σβήσει αυτό το συναίσθημα του απωθημένου που τρώει τα σωθικά της. Έτσι, παίζει το τελευταίο της χαρτί, ρισκάροντας πολλά.

Ο Οδυσσέας υποψιάζεται τις προθέσεις που έχει η Ηλιάνα, στις 8 Λέξεις, με αποτέλεσμα η ερωτική εξομολόγηση να πέφτει έξω. Εκείνη, τον συναντάει μετά από καιρό του αποκαλύπτει πως δε τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Τον κοιτάζει στα μάτια, ψάχνοντας να βρει την παραμικρή σπίθα για εκείνη.

Τα συναισθήματά της μπλέκονται. Δε μπορεί να καταλάβει εάν πράγματι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του, ή εάν κυριαρχεί μόνον η εκδίκηση. Σε αυτό το δίλημμα έρχεται να δώσει τη λύση ο πρωταγωνιστής, ο οποίος φαίνεται πως δεν εντυπωσιάζεται από τα λόγια της. Αντιθέτως, αγριεύεται. Γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή η γυναίκα είναι ικανή για τα πάντα.

Ο Οδυσσέας απορρίπτει την ερωτική εξομολόγηση που του έκανε η Ηλιάνα, στις 8 Λέξεις, κάνοντας πως δε συνέβη ποτέ. Της εξηγεί πως δε θα είναι ξανά μαζί, εξοργίζοντάς τη. Φυσικά, τίποτα δε τελειώνει εδώ για την ίδια. Ο θυμός της φουντώνει ακόμη περισσότερο, μετά την απόρριψη του Οδυσσέα.

Η κατάσταση φτάνει στα άκρα για τους ήρωες της σειράς.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις με τους συνεργάτες του στο Έλα Χαμογέλα

Αγγελική Spoiler: Το συγκλονιστικό φινάλε της Αγγελικής στη σειρά

Αγγελική Spoiler: Το συγκλονιστικό φινάλε της Αγγελικής στη σειρά