8 Λέξεις: Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας

… Σε σοκ ο Αρώνης

8 Λέξεις: Σε σοκ ο Αρώνης - Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας

Κρίση υστερίας παθαίνει η Ηλιάνα, στις 8 Λέξεις, μετά τα τελευταία γεγονότα που μαθαίνει από τον πατέρα της. Η ηρωίδα μας θα βρεθεί σε πολύ άσχημη θέση, στα επόμενα επεισόδια, με το ξέσπασμά της να είναι μεγάλο. Πράγματι, η πρωταγωνίστρια θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις.

8 Λέξεις: Σε σοκ ο Αρώνης – Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας

Στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Οδυσσέας και ο Παύλος, ο καθένας, όμως, για διαφορετικούς λόγους. Η Ηλιάνα θα πιεστεί πολύ, με τη συνέχεια να προβλέπεται συγκλονιστική. Ένα δυνατό ξέσπασμα θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τα τελευταία επεισόδια στις 8 Λέξεις, με κομμένη την ανάσα. Τί θα συμβεί στην οικογένεια Αρώνη;

Μπορεί ο Αρώνης να ήθελε να κάνει καλό στην κόρη του, στην πραγματικότητα, όμως, οδηγεί την Ηλιάνα σε κρίση, στις 8 Λέξεις. Οι έρευνές του για τον Παύλο απέδωσαν καρπούς, καθώς βγήκαν στη φόρα μυστικά και ψέματα του παρελθόντος, πολύ καλά κρυμμένα. Ο Αρώνης πέταξε στο δρόμο τον Παύλο, φωνάζοντάς του να μείνει μακριά από την κόρη του.

Σειρά είχε και η Ηλιάνα να μάθει την αλήθεια. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, η ηρωίδα ένιωσε να ερωτεύεται ξανά. Όλα γκρεμίζονται με την αποκάλυψη της φρικτής αλήθειας. Ο Παύλος την εξαπάτησε, όπως έκανε με όλους. Ένας ακόμη άντρας την ξεγέλασε και πλήγωσε τα συναισθήματά της με τον χειρότερο τρόπο.

Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας, στις 8 Λέξεις, φωνάζοντας στον πατέρα της πως θα κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί. Πλέον, εκτός από τον Οδυσσέα, μπαίνει και ο Παύλος στο στόχαστρο, με την πρωταγωνίστρια να αναλαμβάνει την εξόντωσή τους, με κάθε δυνατό τρόπο.

Αγγελική Εξελίξεις: Η Τζένη ομολογεί το παρελθόν της Αγγελικής - Η Σοφία αναλαμβάνει δράση

Αγγελική : Η Τζένη ομολογεί το παρελθόν της Αγγελικής

kataskopeia-nsa-se-evropaious:-eksigiseis-apo-tis-ipa-zitoun-merkel-kai-makron

Κατασκοπεία NSA σε Ευρωπαίους: Εξηγήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ζητούν Μέρκελ και Μακρόν