8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ζωγραφίζει ξανά

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ζωγραφίζει ξανά

8 Λέξεις: Δεν σταματούν οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ. Κυρίαρχο πρόσωπο στα επόμενα επεισόδια είναι ο Οδυσσέας, ο οποίος δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση από την ατζέντισσα του, στις 8 Λέξεις.

8 Λέξεις: Ο Οδυσσέας ζωγραφίζει ξανά

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του ο Οδυσσέας επιστρέφει χαρούμενος μαζί με την Έρση στην Ελλάδα. Κάνει μια στάση πρώτα στο σπίτι της μητέρας του της Ναυσικάς όπου βρίσκονται οι δίδυμες κόρες του ενώ παράλληλα ανυπομονεί τόσο τόσο ο ίδιος όσο και η Έρση για την επιστροφή τους στη Κέρκυρα.

Το ζευγάρι με τα μωρά του μαζί μετά από λίγες μέρες επιστρέφει στη Κέρκυρα. Ο Οδυσσέας και η Έρση είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται ξανά στο σπίτι τους και κοντά σε οικεία σε αυτούς πρόσωπα.

Ο Οδυσσέας σπεύδει να συναντήσει την αγαπημένη του Νόνα που όλο το προηγούμενο διάστημα αγωνιούσε για την πορεία της υγείας του. Μόλις συναντιούνται η συγκίνηση είναι μεγάλη. Ο Οδυσσέας μαζί με τη Νόνα καταλήγουν σε ένα ταβερνάκι στη Παλαιοκαστρίτσα. Εκεί η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και θα μεθύσει από τη χαρά της.

Την αμέσως επόμενη μέρα ο Οδυσσέας θα βρεθεί μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη. Η ατζέντισσα του από το Λονδίνο η Σύνθια Κίλει τον επισκέπτεται στο σπίτι του και του κάνει μια απίστευτη επαγγελματική πρόταση, με αποτέλεσμα ο Οδυσσέας να δείχνει πιο χαρούμενος από ποτέ, στις 8 Λέξεις. Δεν βλέπει την ώρα που θα αρχίσει και πάλι να ζωγραφίζει.

Για την αρχική σελίδα « 8 Λέξεις » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Ήλιος Σήμερα 14/5

Ήλιος Σήμερα 8/03/21 Επεισόδιο 116 – Ο Δημήτρης βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο

Μερικές αλήθειες που καλό είναι να θυμάσαι, ανάλογα με το ζώδιό σου